Kars 36 Spor Dogubayazit Spor'a Hazirlaniliyor

Kars 36 Spor Dogubayazit Spor karsilasmasi hazirliklarini sürdürüyor.

Geçen hafta deplasmanda Çayeli Spor’a 5-3 maglup olan yesil beyazli ekip çikis yolu ariyor. Bir türlü beklenilen çikisi yakalamayan Kars 36 Spor hafta sonu kendi sahasinda oynayacagi karsilasmadan galip ayrilmanin hesaplarini yapiyor.

Üst üste aldigi kötü sonuçlarla taraftarlarini üzen ve yönetim de degisiklik yapan ve Kulüp Baskanligi’na Yasin Çiftçi’nin getirildigi yesil beyazli ekipte, gözler ara transfere çevrildi. Ara transferde yapilacak takviyelerle kadrosunu güçlendirmeyi düsünen Kars 36 Spor, taraftar, sporcu ve yönetim de kenetlendi.

Bölgesel Amatör Lig (BAL) Ligi 3’üncü grupta 8’inci haftada karsilasmasinda Dogubayazit Spor oynayacagi karsilasmanin hazirliklarini Prof. Dr. Abamüslüm Güven Stadyumunda sürdüren yesil beyazli sporcularin hirsli olmasi dikkat çekti. Yaklasik 1,5 saat süren antrenman da teknik heyet hata yapan sporculari sik sik uyardi.

Kars 36 Spor Dogubayazit Futbol Spor karsilasmasi 20 Kasim 2022 Pazar güne saat 13.00’de oynanacak. Karsilasmaya tüm taraftarlar davet edildi.

Kaynak: İHA