Türk - Yunan Kapismasi Ringe Siçradi

Merkezi Avusturya’nin baskenti Viyana’da bulunan Vendetta Organizasyon’un 3 Aralik Cumartesi gecesi düzenleyecegi dev kafes dövüsleri galasinda ringe çikacak olan Vendetta dünya sampiyonu Vahit Ipek, Yunan dövüsçü Vaggelis Soumpakas’a karsi yumruk sallarken, yine dev dövüsçülerden Sado Uçar, Israilli dövüsçü Kiril Medvedovski’ye karsi Vendetta dünya sampiyonlugu için ringe çikacak. 18 karsilasmanin planlandigi galada Düsseldorf’tan Emir Can da 80 kiloda yumruk sallayacak.

Kuruldugu günden beri dünya çapinda dev dövüs galalarina imza atan Vendetta Organizasyon tarafindan 3 Aralik Cumartesi gecesi dev kafes dövüsleri galasi düzenlenecek. Avrupa ve dünyada düzenledigi dev Kickboks ve MMA organizasyonlari ile dikkatleri üzerine çekerken, Vendetta markasinin sahibi ve CEO’su Bülent Saglam, "Ülkemiz ile Yunanistan arasindaki gerginlik ringe de yansidi. Dünya sampiyonumuz Vahit Ipek, önemli bir karar vererek Yunan sporcuya karsi ringe çikmak istedi. Içinde bulundugumuz krizden dolayi Yunan rakibi yenerek Türkün gücünü tüm dünyaya göstermek istiyor. Bu dogrultuda çok yogun bir antrenman temposu içinde ve maçi kazanarak, galibiyeti ülkemize armagan etmek için var gücüyle antrenman yapiyor. Bugüne kadar ülkemizde çok sayida dev galaya imza attik fakat çalistigimiz TV kanali hafta sonlari Futbol göstermeye karar verince Türkiye’deki organizasyonlarimiza bir süre ara vermek zorunda kaldik. Su an çesitli TV kanallariyla görüsmelerimiz devam ediyor anlasma saglar saglamaz ülkemizdeki dev dövüs galalarimiza kaldigimiz yerden devam edecegiz" seklinde konustu.



Vahit Ipek: "Türkün gücünü tüm dünya biliyor"

Dünya sampiyonu Vahit Ipek, basin danismani Vedat Alyaz’a yaptigi açiklamada; "Su an Türkiye ve Yunanistan arasindaki krizi herkes biliyor. Ortada ödenmesi gereken ciddi bir bedel var. Bir de ödetmemiz gereken ciddi bir bedel var. Bölgedeki gücün ve hakimiyetin Türkiye’de oldugunu bütün dünya zaten biliyor. Ama bunun böyle oldugunu hem Yunanistan’a hem de Yunan rakibime gösterecegim. Basta Yunanistan olmak üzere bütün dünya Türk’ün gücünü görecek seklinde açiklamalarda bulundu. Vendetta Organizasyon Basin Danismani Vedat Alyaz, birbirinden çekismeli maçlarin dövüs severleri beklediginin altini çizerek, "Daha karsilasmanin yapilmasina üç hafta gibi bir süre var buna ragmen biletler kapis kapis satildi. Elimizde sinirli sayida bilet kaldi" dedi.

Kaynak: İHA