Taner Taskin Açiklamasi 'Her Maglubiyet Böyle Olsun'

Göztepe’ye 2-1 maglup olduklari maçin ardindan konusan Ankara Keçiörengücü’nün Teknik Direktörü Taner Taskin, iyi oynayarak kaybettiklerini ifade ederek, “Her maglubiyet böyle olsun” diye konustu.

Spor Toto 1. Lig’in 13. haftasinda Göztepe’ye konuk olan Ankara Keçiörengücü, rakibine 2-1 maglup oldu. Maçin ardindan düzenlenen basin toplantisinda açiklamalarda bulunan Ankara Keçiörengücü Teknik Direktörü Taner Taskin, dün Istanbul’da gerçeklestirilen hain saldiridan ötürü üzgün oldugunu ifade ederek, “Devletimizin ve hükümetimizin yanindayiz. Biz güçlü bir ülkeyiz, bunlari da asacagiz” dedi.

Göztepe maçina 4 oyuncu eksikleriyle çiktiklarini ifade eden Taskin, “Maçtan önce bu oyuncu grubun eksikligi aratmayacagini söylemistim. Herkes sonuna kadar mücadele etti, varini yogunu ortaya koydu. Yolumuz uzun. Bu sezon ilk deplasman maglubiyetimizi aldik. Her maglubiyet böyle olsun diyorum. Iyi oynayarak kaybettik. Göztepe harika bir seyirciye sahip. Güzel bir galibiyet aldilar. Iyi futbol oynayarak ligi iyi yerlerde bitirmek istiyoruz” seklinde konustu.

Kaynak: İHA