Sakir Özkayimoglu Açiklamasi 'Çikisimiz Sürecek'

Ankara Keçiörengücü’nü 2-1 maglup ettikleri maçin ardindan konusan Göztepe’nin teknik sorumlusu Sakir Özkayimoglu, zorlu bir rakibe karsi net bir galibiyet aldiklarini ifade ederek, “Çikisimiz sürecek” seklinde konustu.

Spor Toto 1. Lig’in 13. haftasinda Ankara Keçiörengücü’nü konuk eden Göztepe, rakibini 2-1 maglup etti. Maçin ardindan düzenlenen basin toplantisinda açiklamalarda bulunan Göztepe Teknik Sorumlusu Sakir Özkayimoglu, Istanbul’daki hain terör saldirisi için çok üzgün olduklarini belirterek, “Insallah terör saldirilarindan millet olarak uzaklasir, gelecekte daha huzurlu bir sekilde yasamimizi sürdürürüz” dedi.

Ligin iyi takimlarindan biriyle mücadele ettiklerini ifade eden Özkayimoglu, “Gerçekten çok zorlu bir rakipti bizim için. Rakibimizi iyi analiz etmistik. Yaptigimiz hamlelerle, oyuncu degisiklikleriyle gerçekten çok net bir galibiyet aldigimizi düsünüyorum. Çocuklar, yüreklerini ortaya koydu. Sonuçta da bizim için çok önemli bir 3 puan aldik. Yukarida play-off’u yakalamamiz için bu maçi kazanmamiz gerekiyordu ve kazandik. Simdi önümüzde lider Eyüpspor’la deplasmanda oynayacagimiz maç var” diye konustu.

“Taraftarimiz bizden hiç vazgeçmiyor” diyen Özkayimoglu, “Bu galibiyeti onlara armagan ediyoruz. Çikisimiz sürecek” seklinde konustu.

Kaynak: İHA