Sakaryaspor - Çaykur Rizespor Maçinin Ardindan

Spor Toto 1. Lig’in 13. haftasinda Sakaryaspor, konuk ettigi Çaykur Rizespor ile 1-1 berabere kaldi. Maçin ardindan iki takim teknik direktörü düzenlenen basin toplantisinda açiklamalarda bulundu.

Spor Toto 1. Lig’in 13. haftasinda Sakaryaspor, sahasinda Çaykur Rizespor ile karsilasti. Karsilasmada Sakaryaspor, rakibiyle 1-1 berabere kaldi. Maçin ardindan düzenlenen basin toplantisinda her iki takimin teknik direktörü açiklamalarda bulundu. Beraberlikle son bulan müsabakanin ardindan açiklama yapan Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, “Diger kazanamadigimiz maçlarda oldugu gibi bu maçta da ayni sey, yasadik bireysel hatalarin önüne geçemiyoruz. Kazanamadiginiz maçlarda da son vurusu takima karsi pozisyon bulmamiza ragmen o son vurusu yapamadik ve ne zaman son vurusu yapsak o zaman kazaniyoruz. Bizim iki tane sikintimiz var sezon basindan beri bireysel hatalar ve o son vurusu yapamamamiz. Takimlarin hemen hemen hepsi bize topla oynamamiza müsaade ediyor arti topun arkasinda olup çok çabuk daraliyorlar. Ama ona ragmen bunu çözüyoruz ancak son vuruslarda sorunumuz var. Insallah bundan sonrada onlar da olmaz” dedi.



“Mücadeleden herkes memnun”

Maçin ardindan açiklamalarda bulunan Sakaryaspor Teknik Direktörü Serkan Özbalta, “Takimin ivmelenmesi açisindan hem de oyuncularin yerine gelmesi açisindan önemli bir müsabakaydi. Gerçi karsi takiminda kaliteli kadrosu oldugunu biliyorduk. Hafta içi buna dönük çalistik simdi bakiyorum ve çalistigimiz oranda bu oyunda gerçeklesti. Bir de mutlu edici tarafi ise oyuncularin buna reaksiyon göstermesiydi. Mücadeleden herkes memnun insanlar sahada her seyi yaparlar ve bu iyi niyetli mücadeleyi gördükten sonra ‘hayirlisi olsun’ diye bir cümle var bizde bence bugün o oldu. Sagdan soldan gelen ortalara iyi tepki verdiler ama takiminda avantaji vardi buda elimizde olmayan bazi sebepler oluyor. Adamlarin boyu çok uzun bu onlarin artisiydi. Eslestirme yapiyorsun ama bu durum eziyet çektiriyor. Takim planlamasinda kadro mühendisliginde çok çok önemli durumlardan bir tanesi de budur” diye konustu.

Kaynak: İHA