A Milli Takim, Iskoçya Ve Çekya Hazirliklarina Basladi

Iskoçya ile 16 Kasim’da Diyarbakir’da, Çekya ile de 19 Kasim’da Gaziantep’te özel maçta karsi karsiya gelecek olan A Milli Takim, bu maçlarin hazirliklarina basladi.

Dünya Kupasi arasinda Iskoçya ve Çekya ile hazirlik maçlarinda karsi karsiya gelecek olan A Milli Takim, bu karsilasmalarin idmanlarina basladi.

Riva Hasan Dogan Milli Takimlar Kamp ve Egitim Tesisleri’nde toplanan ve ilk antrenmanini burada gerçeklestiren milliler, Teknik Direktör Stefan Kuntz önderliginde ilk bölümü basina açik olarak çalisti. Idman öncesinde Kuntz ve Cenk Tosun yaklasik 5 dakika sohbet etti. Antrenman isinma hareketleriyle basladi.

Ardindan 3 takim halinde genis alanda top kapma ve pas idmani yapildi. Kaybeden takim sinav çekme cezasi alirken, Arda Güler, sinav çeken Umut Bozok’un üzerine oturdu. Antrenmanda keyifli görüntüler ortaya çikti. Çalismanin basina kapali bölümünde ise taktik idman yapildi. Yarin saat 14.30’da özel uçakla Diyarbakir’a gidecek olan millilerde Teknik Direktör Stefan Kuntz ve bir futbolcu, 18.15’te basin toplantisinda sorulari yanitlayacak. Milliler, Iskoçya maçinin hazirliklarini ise saat 19.00’da maçin oynanacagi statta yapacagi idmanla tamamlayacak.

Kaynak: İHA