Ibrahim Üzülmez Açiklamasi 'Bir Kez Daha Ülke Olarak Bas Sagligi Diliyorum'

Eyüpspor Teknik Direktörü Ibrahim Üzülmez, Gençlerbirligi’ni 2-0 maglup ettikleri maçin ardindan yaptigi açiklamada Taksim’deki patlamayla ilgili, “Oradan masum insanlar geçerken bu patlamadan sonra hayatini kaybetmeleri hakikaten çok aci verici. Bir kez daha ülke olarak bas sagligi diliyorum” dedi.

Eyüpspor Teknik Direktörü Ibrahim Üzülmez, Gençlerbirligi maçinin ardindan düzenlenen basin toplantisinda açiklamalarda bulundu. Üzülmez, Istanbul Beyoglu’nda meydana gelen patlamada hayatini kaybedenlere bas sagligi, yaralilara ise acil sifalar dileyerek, “Üzüntülüyüz tabii ki, bu ortamda futbol konusmak ne kadar dogru olur ama oradan masum insanlar geçerken bu patlamadan sonra hayatini kaybetmeleri hakikaten çok aci verici. Bir kez daha ülke olarak bas sagligi diliyorum” dedi.



“Oyuncu degisiklerinden sonra oyun bizim lehimize döndü”

Karsilarinda genç ve mücadele eden bir Gençlerbirligi takimi oldugunun altini çizen Üzülmez, "Hafta boyunca oyuncularimiza bu deplasmanin bizim açimizdan zor bir deplasman olacagini, bu oyuncularin Gençlerbirligi’nde belki bireysel olarak degil ama takim olarak iyi mücadele eden bir takim vardi. Özellikle geçen hafta Malatya maçini izledigimizde, 2-0’dan Malatya deplasmaninda 2-2’ye getirmek çok kolay degil. Bizim için zor bir maç oldu ama kazanmasini bildik. Iyi mi oynadik, degil ama mücadele ettik. Yas ortalamasi olarak biraz yüksek bir takim dolayisiyla bugün oyunun belli bölümlerinde sikintilar da yasadik. Dönen toplari kazanamadik, biraz rakiple uzak oynadik ve pas trafigini çok iyi yönetemedik ama hedefe giden yolda, sampiyonluga giden yolda bazen kazanmak bizim için çok önemli. Bugün bizim adimiza özellikle oyuncu degisiklerinden sonra oyun bizim lehimize döndü” diye konustu.

Kaynak: İHA