Emre Belözoglu Açiklamasi 'Bizim Için Çok Aci Verici, Kötü Bir Gece'

Medipol Basaksehir Teknik Direktörü Emre Belözoglu, Galatasaray maçindan sonra yaptigi açiklamada, "Bizim için gerçekten çok aci verici, kötü bir gece. Bizim için çok aci bir ders oldu" dedi.

Spor Toto Süper Lig’in 14. haftasinda Basaksehir evinde karsilastigi Galatasaray’a 7-0 maglup oldu. Maçin ardindan düzenlenen basin toplantisina konusan Basaksehir Teknik Direktörü Emre Belözoglu, "Bizim için gerçekten çok aci verici, kötü bir gece. Takimim adina, kendi adima çok üzgünüm. Bizim için çok aci bir ders oldu. Bu arkadaslar sezon basinda gelebilecegimiz seviyeyi de gösterdi ama oyuna bagli kalmayip, hepimize seviyemizi gösterdigi maç oldu. Galatasaray’i ve Okan hocayi tebrik ediyorum" diye konustu.

Bu sezonki 25. maçlarini oynadiklarini belirten Belözoglu, "25. maçimizi oynadik. Bugün çok ekstra, çok degisik bir maç oldu. Bizim disimizda da ülkede bu skoru hayal etmiyordu diye düsünüyorum. Çok ciddi bireysel hatalar var yedigimiz gollerde. Bunun sorumlulugunu da ben aliyorum. Bu oyun bize basariyi da getirdi. Içinde bazen böyle oyuncu performanslarinin dalgalanmasiyla beraber yasayacagimi sikintilari da hissediyordum. Hatay maçi için yedigimi goller baska bir senaryonun golleriydi. Bugün yedigimi goller bence çok aci bir hikayenin gerçegiydi. Hepimize seviyelerimizi gösteren bir maç oldu. Seviyemiz derken yanlis anlasilmasin. Neler yapabilecegimizi gösterdik aslinda. En ufacik boslamada böylesine yüksek kaliteli oyunculari olan takimlara karsi nasil duruma düsebilecegimizi de yasamis olduk" seklinde konustu.

Kaynak: İHA