Edremit Belediye Baskan Yardimcisi Tayfun Canli' Dan Genç Sporcuya Tam Destek

Balikesir’in Edremit Belediyesi gençlerin yaninda olmaya devam ediyor. Edremit Belediye Baskan Yardimcisi Tayfun Canli gelecek vaat eden sporcu gençlerin belediye olarak yanlarinda olduklarini ifade etti.

Edremitli tenisçi 17 yasindaki Yagiz Baygin ulusal tenis turnuvalarindaki onlarca birinciligi ve aldigi madalyalarla hedefi olan 18 yas tenis milli takimi oyuncusu olma yolunda ilerliyor. Edremit Belediyesi’nin destegiyle milli takim yolunda basamaklari çikmaya devam eden 12. sinif ögrencisi Yagiz, Edremit Belediye Baskan Yardimcisi Tayfun Canli’yi ziyaret etti.

Edremit’in sporda basarili bir ilçe oldugunu vurgulayan Edremit Belediye Baskan Yardimcisi Tayfun Canli, “Her seyden önce kendim de uzun yillar spor yapmis bir agabeyi olarak genç kardesimize destegimizi esirgemeyecegimizi belirtmek istiyorum. Edremit’imizden milli takima bir kardesimizi göndermek için belediyemizin destegi her zaman arkasinda olacak. Kariyerinde kendisine basarilar diliyor, daha çok madalyayi Edremit’imize kazandirmasini bekliyorum. Bölgemizden daha çok Yagizlar yetismesini temenni ediyorum. Yolun açik olsun Yagiz.” dedi.

Kaynak: İHA