Dursun Özbek Açiklamasi 'Galatasaray Sampiyonlugun En Büyük Adayi'

Galatasaray Baskani Dursun Özbek, Galatasaray’in sampiyonlugun en büyük adayi oldugunu söyledi. Baskan Özbek, oyuncularin performansi ile ilgili ise, “Araya gidecekler aradan sonra sov kaldigi yerden devam edecek” dedi.

Spor Toto Süper Lig’in 14. haftasinda Galatasaray, deplasmanda karsilastigi Medipol Basaksehir’i 7-0’lik tarihi skorla maglup etti. Müsabakanin ardindan sari-kirmizili kulübün baskani Dursun Özbek basin mensuplarina açiklamalarda bulundu. Ara öncesi böyle bir galibiyet aldiklari için mutlu olduklarini vurgulayan Özbek, “Güzel oynadik. Galibiyeti hak ettik. Önde basan bir takim vardi. Goller de çok sik goller oldu. Neticede 45 günlük bir araya giriyoruz. Daha önce de söyledim; 45 günlük ara çok uzun süre. Bence ligin birinci perdesi oynandi. 45 gün sonra ikinci perdesi oynanacak. Ayni yaris devam edecek. Güzel maç oldu. Böyle bir maçla araya gittigimiz için mutluyum. Oyuncularimi, teknik heyeti ve taraftarlarimizi tebrik ediyorum. Maçin basindan beri hiç susmadilar. Nereye gitsek bize deplasman sayilmiyor onlarin sayesinde” seklinde konustu.



“Yunus Akgün’ü yönetim kurulu ile degerlendirecegiz”

Sari-kirmizili kulübün baskani, takimdaki uyum sürecinin tamamlanmasinin ardindan performansin artacagina deginerek, “Yeni kurulan takim. Bir birine alismasi lazim. Bir yildizlar toplulugu Galatasaray. Bunlarin uyumu süre alacaktir. Her hafta üzerine koyarak geliyoruz. Bugün takimin performansi çok iyiydi. Göze hos gelen bir futbol var. Bugünkü memnuniyetimin çogu bundan” diye konustu.

Yunus Akgün ile ilgili sorulan soruya Dursun Özbek, “Yönetim kurulunda konusacagiz, degerlendirecegiz. Bugün konusmak istedigim sadece oyun ve skorun güzelligi ayni zamanda takimin giderek uyum saglamasi. Gollere bir dikkat edin hazirlanisi gayet güzel” cevabini verdi.

“Aradan sonra sov devam edecek”

Dursun Özbek, müsabakanin ardindan soyunma odasina inip takimi galibiyetten ötürü tebrik ettigini dile getirerek, “Oyuncularimi tebrik ettim. Çok keyifliydiler. Bir araya gidecekler aradan sonra sov kaldigi yerden devam edecek” açiklamasini yapti. Rashica’nin bonservisinin alinmasina yönelik sorulan soruya Baskan Özbek, “Su ligi bir bitirelim. Galatasaray’in menfaati için her seyi yapariz” yanitini verdi.

“Galatasaray sampiyonlugun en büyük adayi”

Sampiyonlugun en büyük adayi olduklarini söyleyen Dursun Özbek, “Sampiyonluktan hiçbir zaman kopmadik. Bakisim bastan beri ayni. Hiç kopmadik. Daha önceki sampiyonluklari düsünün 8-9 puan fark varken Galatasaray bugün sampiyonlugun en büyük adayi. Dolayisiyla bugün oynadigi oyunla bunu da gösterdi” ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA