Turgutluspor Yönetiminden Birlik Ve Beraberlik Kahvaltisi

Turgutluspor Kulüp Baskani Bülent Daskan ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Turgutluspor için birlik ve beraberlik kahvaltisi düzenledi.

Manisa’nin TFF 3. Lig 2. Gruptaki temsilcisi Turgutluspor cumartesi günü evinde oynayacagi Eynesil Belediyespor maçi öncesi ilçede bulunan sivil toplum kurulusu temsilcileri ile kahvaltili toplantida bir araya geldi. Davetlilerle yakindan ilgilenen Kulüp Baskani Bülent Daskan ve yöneticiler, kahvaltiya katilan herkese Turgutluspor atkisi hediye etti.

Kahvaltida kisa bir konusma yapan Kulüp Baskani Bülent Daskan; “Göreve geldigimiz günden buyana bizleri yalniz birakmadiginiz için sahsim, Yönetim Kurulum ve camiamiz adina hepinize tesekkür ederim. Turgutluspor Sehrimizin en önemli ortak degeri ve markasidir. Bu markayi, layik oldugu yere tasimak ve üst liglere çikartmak en büyük hayalimiz. Futbol da basarili olmanin yolu birlikte el ele gönül gönüle çalismaktan geçmektedir. Siz degerli katilimcilarin destegi ile inaniyorum ki bu birliktelik Turgutluspor’u hedefine ulastiracaktir. Bu birlikteligi Turgutluspor için, sehrimizin gençleri için, çocuklarimizin gelecegi için saglamaliyiz. Sadece A Takim seviyesinde degil, altyapimizda forma giyen ve gelecekte giyecek olan yüzlerce çocugumuzun gelecegi için bunu basarmak zorundayiz. Bizler bunun için gece gündüz demeden çalisiyoruz. Bu süreçte sizleri yanimiz da görmek istiyoruz. Bu bizlere güç verecektir. Kendi Sahamiz da yarin oynayacagimiz maçta stadimizin tam kapasite dolmasi ve takimimizi yalniz birakmayarak coskulu bir seyirci kitlesi olusturmak için sizleri ve sizlerin desteklerini bekliyoruz. Siyah-Kirmizi renkler hepimizin ortak degeridir. Davetimize katildiginiz için ve destekleriniz için hepinize tesekkür ederim" dedi.

Kaynak: İHA