Montella Açiklamasi 'Oyuncularimla Gurur Duyuyorum'

Adana Demirspor Teknik Direktörü Vincenzo Montella, Alanyaspor maçinin ardindan, “Onlarla gurur duyuyorum. Ikinci yarida 10 kisi kalmamiza ragmen takimin ruhunu sahaya yansittilar” dedi.

Spor Toto Süper Lig’in 14. haftasinda Adana Demirspor, deplasmanda Alanyaspor ile golsüz berabere kaldi. Mücadele sonrasi düzenlenen basin toplantisinda açiklamalarda bulunan Adana Demirspor Teknik Direktörü Vincenzo Montella, iki takimin da maçi kazanmak için sahaya çiktigini söyledi.

Oyuncularinin büyük bir tebriki hak ettigini vurgulayan Montella, “Onlarla gurur duyuyorum. Ikinci yarida 10 kisi kalmamiza ragmen takimin ruhunu sahaya yansittilar. Hiçbir sekilde kaybetmek istemediklerini tekrar tekrar sahada gösterdiler. Serimizi de uzattik. Seriyi de devam ettirdigimiz için memnunum. Ilk yarinin 13 maçinin 8’ini deplasmanda oynadik. Dezavantaj gibi gözükse de ikinci yari bize büyük avantajlar getirebilecek bir takvimle oynayacagiz. O yüzden hazirliklarimiza devam edecegiz” diye konustu.

Hakemin performansina yönelik açiklamalarda bulunan Adana Demirspor Teknik Direktörü Montella, “Hakemin performansini ele almak istiyorum. Kenardan maçi seyrettigimde çok iyi yönettigini söyleyebilirim. Tekrar seyretmedim ama benim aldigim hissiyat hakemin iyi yönettigiydi” ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA