Basketbolun Zirvesi Tivibu'da

Türk Telekom’un dijital TV platformu Tivibu, EuroLeague heyecanini ekranlara tasimaya devam ediyor. Basketbolseverler, Fenerbahçe Beko-Kizilyildiz ve Real Madrid-A. Efes maçlarini 10 Kasim’da Tivibu üzerinden S Sport’tan izleyebiliyor.



Avrupa basketbolunun zirvesi olan EuroLeague’de bu hafta A. Efes, Real Madrid deplasmanina konuk olurken Fenerbahçe Beko evinde Belgrad ekibi Kizilyildiz’la karsilasiyor. 10 Kasim aksami oynanacak maçlardan Fenerbahçe Beko mücadelesinde hava atisi saat 20.00’da yapilirken A. Efes, Real Madrid maçinda ilk düdük 21.45’te çaliyor. Maçlar, Tivibu üzerinden S Spor’ta naklen yayinlaniyor.

Fenerbahçe liderligini korumak istiyor

EuroLeague’e rüzgâr gibi giren Fenerbahçe Beko bu sezonun basindan bu yana sürdürdügü 5 maçlik yenilmezlik unvanini, geçtigimiz hafta Barcelona’ya konuk oldugu maçta kaybetti. Kiran kirana geçen maçin sonucunun son topa kaldigi oyunda sahadan 81 - 80 maglup ayrilan Fenerbahçe Beko’nun tecrübeli koçu Itudis, açiklamalarinda moral bozuklugu olmadigini ve sezonun uzun oldugunu belirtti.

Ligde hala lider konumda olan Fenerbahçe Beko, Kizilyildiz maçiyla liderligini sürdürmek istiyor. 10 Kasim aksami saat 20.00’da Atasehir’de oynanacak maç, S Sport ekranlarindan seyredilebiliyor.

Efes eski günlerine dönmek için mücadele ediyor

Son 6 EuroLeague maçinda yalnizca 2 galibiyet alan A. Efes’te çikis maçi araniyor. Zorlu rakibi Real Madrid’le karsi karsiya gelecek olan duble son sampiyon Ergin Ataman’in takimi Ispanya’da alacagi bir galibiyetle eski günlerine dönmek için fitili ateslemek istiyor. Üst üste gelen sakatliklardan dert yanan Ergin Ataman, Real Madrid maçinin ardindan Türkiye ile Belçika arasinda oynanacak Dünya Kupasi Elemeleri’nde milli takimin basinda yer aliyor. 10 Kasim 21.45’te WiZink Center’da oynanacak zorlu maç, dijital TV platformu üzerinden S Sport ekranlarindan naklen yayinlaniyor.

Kaynak: İHA