Muglaspor U-16 Sezona Galibiyetle Basladi

Mugla U-16 Futbol Ligi B Grubu’nda mücadele eden Muglaspor U-16 takimi, ilk hafta mücadelesinden Marmaris 1923spor ile deplasmanda karsilasti. Yesil-beyazlilar, çok sayida gol firsati yakaladigi karsilasmayi 2-1’lik üstünlükle tamamlayarak sezona galibiyetle basladi.



Marmaris Sehir Stadi’nda oynanan mücadelenin 39’uncu dakikasinda Ege Ergezen’in attigi golle Muglaspor U-16 soyunma odasina 1-0’lik üstünlükle girdi. Maçin ikinci yarisinda da net gol firsatlari yakalayan yesil-beyazlilar, karsilasmanin son dakikasinda ev sahibi ekibin golüne engel olamadi. Marmaris 1923spor 80’inci dakikada Berk Çakiroglu’nun kaydettiggi golle esitligi yakaladi. Oyunun uzatma bölümlerinde arka direkte topla bulusan Batur Bulut güzel bir vurusla Muglaspor’u 2-1’lik üstünlüge tasidi ve karsilasma bu sonuçla sona erdi.

Maçtan sonra açiklamalarda bulunan Muglaspor U-16 teknik sorumlusu Yunus Emre Sürmen, "Çok iyi mücadele ettik. Sayisiz gol firsatindan yararlanamadik. Maçin son dakikasinda kalemizde golü görmemize ragmen takimimiz çok çabuk bir reaksiyon verdi ve hemen arkasindan galibiyet golünü attik. Sezona galibiyetle basladigimiz için mutluyuz. Sporcularimi mücadelelerinden dolayi kutluyorum. Bizi maçta yalniz birakmayan Baskanimiz Ali Çakir, yöneticilerimiz Ahmet Niyazi Çaglar, Ahmet Ertem ve sporcu velilerimize çok tesekkür ederiz" dedi.



Karsilasmayi Muglaspor Kulüp Baskani Ali Çakir, yönetim kurulu üyeleri; Ahmet Niyazi Çaglar, Ahmet Ertem ve sporcu velileri tribünden takip ederken, Muglaspor U-16 Takimi, ligin ikinci hafta mücadelesinde 5 Kasim Cumartesi günü saat 14.00’te Ekol 2017spor ile Kötekli Sahasi’nda karsilasacak.

Kaynak: İHA