Menemen FK'de Ali Özgün Firtinasi

Menemen FK’nin 32 yasindaki santrforu Ali Özgün, 11 maçta attigi 7 golle takimini sirtliyor. Deneyimli golcü, TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta gol kralligi yarisinin zirvesinde yer aliyor.

TFF 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Menemen FK, üst üste aldigi 2 galibiyetle yeniden zirve yarisina dahil oldu. 12. haftasi tamamlanan ligde 6 galibiyet, 2 beraberlik ve 3 maglubiyet (1 hafta BAY geçildi) elde eden sari-lacivertli ekip, 20 puan toplayarak kendisine 4. sirada yer buldu. Lider Sanliurfaspor ile arasinda 3 puan olan Izmir temsilcisi, skor üretme konusunda da problem yasamiyor.

Ali Özgün firtinasi

11 haftada 18 kez gol sevinci yasayan Menemen FK, 21 gollü Esenler Erokspor ve 19 gollü Sanliurfaspor’un ardindan 18 gollü Amed Sportif ile beraber en fazla gol atan üçüncü takim konumunda yer aliyor. Sari-lacivertlilerin attigi gollerde ise en fazla Ali Özgün’ün imzasi bulunuyor. 32 yasindaki golcü su ana kadar 7 kez gol atma basarisi gösterdi. Deneyimli santrfor, Bursasporlu Enver Cenk Sahin ve Sanliurfasporlu Mert Çapar ile beraber TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta 7’ser golle gol kralliginin zirvesinde bulunuyor.

Menemen FK’de Muhammed Enes Yilmaz 4, Ziya Alkurt, Ferhat Çulcuoglu ve Emre Keskin ise 2 golle skor üreten diger isimler oldu.

Kaynak: İHA