Kupalarin Takimi Quick Sigorta HSSK'dan Cumhuriyet Yarislarinda 3'Te 3'Lük Basari!

Cumhurbaskanligi himayelerinde, Kültür ve Turizm Bakanligi, Gençlik ve Spor Bakanligi’nin katkilari ve Istanbul Valiligi is birliginde, Istanbul Açikdeniz Yat Yaris Kulübü tarafindan düzenlenen Cumhurbaskanligi 3. Uluslararasi Cumhuriyet Kupasi Yat Yarislari’nda Quick Sigorta HSSK üst üste üçüncü kez sampiyon oldu.

Yat Yarislari 28 Ekim - 30 Ekim tarihleri arasinda Caddebostan - Adalar ve Istanbul Bogazi parkurunda gerçeklesti. 3 dalda yapilan 3. Uluslararasi Cumhuriyet Kupasi Yarislari muhtesem mücadelelere sahne oldu.

Quick Sigorta sponsorlugunda basaridan basariya imza atan Heybeliada Su Sporlari Kulübü (HSSK) üst üste üçüncü kez birinciligi gögüsleyen ekip oldu. Istanbul Bogazi’nin muhtesem parkurunda yarisan 28 ülkeden 600’den fazla sporcunun mücadele ettigi yarislarda, üç farkli kulvarda boy gösteren, Quick Sigorta HSSK J70 Takimi; “Mavi Vatan” Kupasi, “Cumhuriyet Bayrami” Kupasi ve “Barbaros Hayreddin Pasa” Kupalarini alarak üçte üç yaparak bu büyük organizasyona damga vurdu.

Ayni yarislarin SportsBoat B kategorisinde SB20 ekibi ile yarisan Quick Sigorta HSSK takimi, Cumhurbaskanligi Kupasi’nda 1. Olurken, “Mavi Vatan” Kupasi ve “Barbaros Hayreddin Pasa Kupalarinda 2.lik sahibi oldu.

Maher Holding Sigorta Grubu Baskani Ahmet Yasar:

“Kupalar, ait oldugu yerde!”

30 Ekim’de Moda - Adalar Parkurunda Mavi Vatan Kupasi yarislarinin tamamlanmasinin aksami Tersane Istanbul’da ödül töreni düzenlendi.

7 Kupa ile ödül töreninin yildizi olan Quick Sigorta HSSK takimlarin basarisina atifta bulunan Yasar, “Takimimizin kazandigi kupalara bir yenisi daha eklendi. Her turnuvadan bu kadar çok kupayla dönmeleri bizi çok gururlandiriyor ve kupalar yine ait oldugu yerde bulunuyor. Her iki takimimiz da bu basarilari hak ediyor. Her bir sporcumuzu gönülden kutluyorum. Gerçekten de bu yarislarda canla basla bir mücadele verdiler. Hatta ufak bir kaza atlatmalarina ragmen, hasarli teknelerini onarak sabah yarislardaki yerlerini aldilar. Bu da azmin ne kadar önemli oldugunu gösteriyor. Bir gün umuyorum ki; uluslararasi arenada da ülkemizi temsil edecekler ve kulüp olarak büyük basarilara imza atacagiz.”

Kaynak: İHA