Galibiyet Primi Kulüp Baskaninin Annesinden

TFF 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden Artvin Hopaspor, hafta sonu sahasinda oynadigi güzel futbolla Fatsa Belediyespor’u 1-0 yendi.

Kulüp baskani Lütfü Kolçak’in 82 yasindaki annesi Sabriye Kolçak ise maçi türbinden izleyerek takima destek verdi. Maçin sonunda soyunma odasina giden Sabriye Kolçak, futbolculari aldiklari galibiyetten dolayi tebrik ederek maçin galibiyet primini de 10’ar bin lira olarak açiklamasi futbolculari sevince bogdu.

Artvin Hopaspor Kulübü Baskani Lütfu Kolçak, gazetecilere yaptigi açiklamada, 9 puan ile ligde 14. sirada yer aldiklarini, bu durumdan camia olarak hosnut olmadiklarini belirterek, "Ligde ilk galibiyetimizi deplasmanda Nigde Anadolu FK maçinda elde ettik. Hafta sonu kendi saha ve seyircimiz önünde güzel bir oyunla Fatsa Belediyespor’u yenerek 3 puani aldik. Bu maçta çok gol kaçirdik. Ancak bu futbol, gol atmakta var kaçirmakta var. Galibiyet serimiz basladi ve bunun devam edecegine inaniyoruz. Taraftarlarimiz her zaman destegine ihtiyacimiz var. Alacagimiz seri galibiyetlerle ligin üst siralarina çikacagiz. Futbolcularimiza ve teknik ekibimize yürekten inaniyoruz“ dedi.

Ilk kez maça gelen 82 yasindaki annesinin takima ugur getirdigini belirten Kolçak, “Annem ligde aldigimiz kötü sonuçlara çok üzülüyordu. Hafta sonu sahamizda oynadigimiz maça gelen annem takima destek verdi. Güzel bir futbolla maçi kazanmasini bildik. Maç sonunda soyunma odasina gelen annem futbolculara galibiyet primi olarak 10’ar bin lira vermemi istedi. Bende annemi kirmadim ve söyledigi primi verdim. Futbolcular basta olmak üzere tüm yönetim kurulu arkadaslarim bu durumdan çok etkilendik. Annemizin elini öperek duasini aldik” diye konustu.

Hafta sonu deplasmanda karisilacaklari 68 Aksaray Belediyespor maçindan puan veya puanlar almayi hedeflediklerini kaydeden Kolçak, ”Son iki haftada aldigimiz 2 galibiyetle futbolcularimiza öz güven geldi. Aksaray maçina da iyi hazirlanip buradan puan ve puanlarla dönecegiz. Bizim takimin bunu basaracak kalitesi ve gücü var” ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA