Ermas Muglaspor Basin Sözcüsü Çekiç, ''Tüm Hemsehrilerimizi Maçlarimiza Bekliyoruz''

Bölgesel Amatör Lig 9. Grup’ta mücadele eden Ermas Muglaspor ‘un üst üste aldigi gollü galibiyetler sonrasi moraller yükselirken, Ermas Muglaspor Basin Sözcüsü Aykut Çekiç taraftarlari maça davet etti.



Ermas Muglaspor Basin Sözcüsü Aykut Çekiç, üst üste alinan galibiyetler sonrasinda yazili bir basin açiklamasi yapti. Çekiç yaptigi basin açiklamasinda Muglaspor ‘un sehrin ortak paydasi oldugunu vurguladi.

Basin Sözcüsü Aykut Çekiç, ’’Ermas Muglaspor yönetimi olarak hemserilerimizin hafta sonu keyifle stada gelecegi takim ruhunu ortaya çikarmaya çalisiyoruz. Futbolcularimiz da bu ruhu yüceltmek için üzerlerine düseni görevi bu haftaki Kizilcabölük galibiyeti ile de 3’te 3 yaparak yaptilar. Bu çabamiza hem yerel yönetimlerimiz omuz vermeli hem de hemserilerimiz. Özellikle hemserilerimiz tabirini kullaniyorum çünkü biz stada sadece taraftarlarimiz degil sehirde yasayan tüm hemserilerimizin gelmesine talibiz. Muglaspor, sehrimizin ve tüm yasayanlarimizin “ortak paydasi” oldukça bundan herkes ama herkes mutlu olacaktir’’ dedi.



Kulübün düzenleyecegi 55. Yil Balosu’na yogun bir katilim oldugunu dile getiren Çekiç, ’’Bilindigi gibi 16 Kasimda düzenleyecegimiz 55. Yil Balomuza yogun bir katilim talebi var. Bu açidan sevincimiz çok büyük. Bütün hemserilerimiz ve sehrimizin ileri gelenleri o gece Muglaspor coskusunu hep birlikte orada tadacak. Biletlerimiz tükenmek üzere. Salonun disina tasacak kadar bir yogunlugun olacagini tahmin ediyoruz. O yüzden Muglaspor sevdalilari ellerini çabuk tutsunlar ve biletlerini tükenmeden alsinlar’’ ifadelerini kullandi.

Kulüp olarak kulübe gelir getirmek için SMS kampanyasi baslattiklarini belirten Basin Sözcüsü Çekiç, ’’Son olarak yeni baslattigimiz SMS kampanyamizdan da kisaca bahsedecegim. Ilerleyen günlerde farkli mecralarda da tanitimini yapacagiz ama simdiden bilgisini vereyim. Takimimiza destek olmak isteyen tüm taraftarlarimizi SMS kampanyamiza katilmaya davet ediyoruz. MUGLASPOR yazip 4801 göndererek kulübümüzün sampiyonluk yolculuguna yapacagi katki Için simdiden her bir destekçimize tesekkür ediyoruz’’ dedi.

Kaynak: İHA