Elazig Il Özel Idare Özkan Ile Yola Devam Edildigini Açikladi

Türkiye Kadinlar Basketbol Ligi ekiplerinden Elazig Il Özel Idare, basantrenör Mehmet Özkan’in görevine devam ettigini açikladi.

Türkiye Kadinlar Basketbol Liginde son iki maçini kaybeden Elazig Il Özel Idarede basantrenör Mehmet Özkan’la yollarin ayrilacagi yönünde iddialar kamuoyunda konusulmaya basladi.

Bunu üzerine bordo-beyazli kulüpten bir açiklama geldi ve Özkan’la yola devam edildigibildirildi.

Yapilan açiklamada, ’’Son günlerde sosyal medyada basantrenörümüz Mehmet Özkan ile ilgili olarak ’Kulüple iliskisi kesilmistir, yeni teknik sorumlu arayisi vardir’ seklindeki haberler gerçegi yansitmamakta olup antrenörümüz ve teknik heyetimizle beraber yola devam edecegimizi belirtmek isteriz. Sezona Federasyon Kupasinda final oynayarak güzel bir baslangiç yapan takimimiz son iki maçinda puan kaybetmesine ragmen sampiyonluk hedefi ile çalismalarina devam etmektedir. Yasanan sakatliklar ve fiziksel yorgunluktan kaynakli puan kayiplarini önümüzdeki maçlarda telafi edebilme potansiyeline sahip olan takimimizi desteklemek için seyircimizi 5 Kasim 2002 Cumartesi günü salonumuzda oynayacagimiz Tarsus Belediyesi maçimiza bekliyoruz” denildi.

Kaynak: İHA