Eczacibasi Dynavit, Sezonun Ilk Maçini Derbiyle Açiyor

Misli.com Sultanlar Ligi’nde yeni sezonun ilk maçinda Eczacibasi Dynavit Kadin Voleybol Takimi, Fenerbahçe ile mücadele edecek.

Eczacibasi Dynavit Kadin Voleybol Takimi, 2022-2023 sezonu Misli.com Sultanlar Ligi’ndeki ilk müsabakasinda Fenerbahçe ile karsilasacak.

Bu zorlu mücadele öncesi görüslerini aktaran Eczacibasi Dynavit takim kaptani Tijana Boskovic, “Ilk lig maçimiz için sahaya çikmaya haziriz. Gerçekten iyi bir takima karsi oynayacagimizin farkindayiz. Bu yüzden iyi oynamamiz ve bu sezonu galibiyetle açmaya odaklanmamiz gerekiyor. Sezon basliyor, bu yüzden baski hissetmiyoruz. Elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalisacagiz. Kupa Voley’deki maçlardan sonra birlikte antrenman yapmak için bir haftamiz vardi. Iyi bir takim enerjimiz ve baglantimiz oldugunu hissediyorum. Bu bizim için sahada oldukça önemli olacak” dedi.

Eczacibasi Dynavit basantrenörü Ferhat Akbas da, “Sezonun ilk maçini oynayacagiz. Rakibin kim olduguna bakmadan net, güçlü ve sert bir oyun oynamak istiyoruz. Takim olarak iyi ve formda bir durumdayiz. Ligin uzun bir maraton oldugunun farkindayiz ve adim adim her maça galibiyet için çikacagiz” cümlelerine yer verdi.

Fenerbahçe - Eczacibasi Dynavit karsilasmasi, 2 Kasim Çarsamba günü, saat 17.30’da Burhan Felek Vestel Voleybol Salonu’nda oynanacak.

Kaynak: İHA