Bocce'de Pamukkaleli Sporcular Sampiyon Oldu

Denizli’de Pamukkale Belediyespor’un aktif oldugu branslardan bocceden güzel haberler geldi. Mavi-beyazli kulüp Türkiye Bocce Bowling ve Dart Federasyonu 2. Lig müsabakalari sonunda sampiyon olarak 1. Lig’e yükselirken, Yagmur Kalinbaldir ise milli takima seçildi.



Pamukkale Belediyespor her bransta oldugu gibi boccede de basarili sonuçlara imza atti. Mavi-beyazli kulüp Türkiye Bocce Bowling ve Dart Federasyonu (TBBDF) tarafindan 25-27 Ekim 2022 tarihlerinde Antalya Kemer’de düzenlenen “Petank 2. Ligi”ne katilan ilk Denizli takimi oldu. 40 takimin katilimi ile yapilan müsabakalarda Pamukkale Belediyespor’u Serdar Kilinç, Mukaddes Karaçay, Ziya Yilmaz ve Simge Yilmaz temsil etti. Yapilan müsabakalar sonunda Pamukkale Belediyespor Bocce Takimi sampiyon olarak 1. Lig’e yükselmeyi basardi.

Milli takima sporcu kazandirildi

Yine Antalya’nin Kemer Ilçesinde 22-25 Ekim tarihleri arasinda düzenlenen Uluslararasi Petank Open ikili bayanlar müsabakalarinda Pamukkale Belediyespor, erkekler müsabakalarinda Osman Edikli, Serdar Kilinç ve Ziya Yilmaz’dan olusan mavi-beyazli takim 110 ekip arasinda birinci oldu. Kadinlar kategorisinde ise Yagmur Kalinbaldir ve Merve Fidan’dan olusan kadrosuyla Pamukkale Belediyespor, 76 takim arasinda 2. olarak gümüs madalya kazandi. Yine ayni yerde 20-22 Ekim tarihleri arasinda yapilan Bocce Milli Takim seçmelerinden de güzel haber geldi. Pamukkale Belediyesporun sporcusu Yagmur Kalinbaldir basarili performansiyla Milli Takima seçildi.

Kaynak: İHA