Baskan Özdogan Kayseri Bölge Karmasi Milli Takimini Agirladi

Hacilar Belediye Baskani Av. Bilal Özdogan, Bölge Karmasi maçlarinda Türkiye Sampiyonu olan ülkemizi temsil edecek Kayseri Bölge Karmasiyla aksam yemeginde bir araya geldi. Özdogan, amatör sporla her zaman iç içe olduklarini belirtti.

Hacilar Belediyesi Sosyal Tesisinde düzenlenen etkinlige Hacilar Belediye Baskani Av. Bilal Özdogan, ASKF Baskani Mutlu Önal, TFF Kayseri Bölge Müdürü Vahdi Elbasi, kulüp yöneticileri ve futbolcular katildi.

Gecede konusan ASKF Baskani Mutlu Önal, Baskan Özdogan’a amatör spora verdigi destekten ötürü tesekkür ederek söyle konustu;

"Sag olsun baskanimiz her zaman bize destek oluyor. Hacilar Erciyesspor’umuz baskanimizin destekleri sayesinde iyi bir seviyeye geldi. Bizler de insallah karma takimimiz Türkiye’yi en iyi sekilde temsil edecek, sorumlulugumuz hat safhada. Önümüzde üç maç var. Insallah olumlu sonuçla Kayseri’mize döneriz.”

Hacilar Belediye Baskani Av. Bilal Özdogan’da amatör sporun birlik beraberlik ve karsilikli sayginin gelistigi bir mecra oldugunu belirterek, turnuvadaki futbolculara basarilar diledi. “Kayserimizden memleketimizi Türkiye’yi temsil etmenizden gurur duyuyorum” diyen Baskan Özdogan konusmasini; “Takimla bir araya gelmekten mutluyuz. Bizlerde amatör sporun her zaman içindeyiz. Bizim hedefimiz amatör sporun daha çok konusulmasi. Bu baglamda federasyondan daha çok destek almak istiyoruz. Hedeflerimiz hayal olmasin, çok çalisirsak insallah hedeflerimize ulasiriz” seklinde sürdürdü.

Kaynak: İHA