Avrupa'da Galibiyet Alamayan 3 Takimdan Biri Ümraniyespor

Avrupa’nin 5 büyük ligi olarak kabul edilen Ingiltere Premier Lig, Ispanya La Liga, Italya Serie A, Fransa Ligue 1 ve Almanya Bundesliga ile Spor Toto Süper Lig dikkate alindiginda henüz galibiyetle tanisamamis 3 takim var. Bunlar; La Liga’dan Elche, Serie A’dan Cremonese ve Süper Lig’den Ümraniyespor.

Avrupa’nin 5 büyük ligi olan Premier Lig, La Liga, Serie A, Ligue 1 ve Bundesliga’da heyecan bu hafta sonu oynanan karsilasmalarla devam edildi. Premier Lig’in 14. haftasinda Arsenal, evinde Nottingham Forest’i 5-0 maglup ederek liderligini sürdürürken, Real Madrid, sahasinda Girona ile 1-1 berabere kalmasina ragmen liderligine devam etti. Serie A’da namaglup tek takim Napoli, Sassuolo’yu 4-0’lik farkli skorla geçti. Almanya’da ise Union Berlin, agirladigi Borussia Mönchengladbach’i 2-1 yenerek liderligini pekistirdi.

Bu liglerin yani sira Süper Lig’de de lider Fenerbahçe, deplasmanda Istanbulspor’u 5-2 maglup etti. En yakin takipçisi Basaksehir de evinde Giresunspor’u 3-1’le geçti.

Galibiyetle tanisamayanlar

Zirvede heyecanin devam ettigi bu liglerde alt siralarda da önemli bir yaris var. Premier Lig, La Liga, Serie A, Ligue 1 ve Bundesliga ile Süper Lig’i dikkate aldigimizda henüz galibiyetle tanisamayan 3 takim dikkat çekiyor. Ispanya La Liga’da Elche, 12 karsilasmada 4 beraberlik ve 8 maglubiyet sonucu 4 puanla ligin sonunda bulunuyor. Italya Serie A’da ise Cremonese, yine 12 maçta 5 beraberlik, 7 maglubiyetle elde ettigi 5 puanla son sirada yer aliyor. Süper Lig’de ise Ümraniyespor, çiktigi 11 müsabakada 3 beraberlik, 8 maglubiyet yasadi.

Kaynak: İHA