Volkan Demirel Açiklamasi 'Kafamizda Oynadigimiz Maçi, Sahada Oynayarak Kazanmasini Bildik'

A. Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, Alanyaspor maçinin ardindan, planladiklari ve uyguladiklari analizlere göre, aynisini sahada oynayarak kazandiklarini söyledi.

Süper Lig’in 9. hafta maçinda evinde karsilastigi Alanyaspor’u 1-0 maglup eden A. Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, mücadele sonrasi basin mensuplarina açiklamalarda bulundu.

Demirel, kazanmak için ne gerekiyorsa ona uygun bir mücadele gösterdiklerini belirterek, “Maç planladigimiz gibi geçti. Ilk yari Alanyaspor’un topu kendi alaninda iyi kullandigini bildigimiz için top onlara verdik. Oyunu biraz onlarin istedigi gibi oynamasina izin verdik açikçasi. Ama ikinci yaridaki baslangicimizda 55-60. dakikaya kadar golü bulana kadarki oyunumuz zaten planin ikinci hedefiydi. Bu hedefimize de ulastik. Maçi korumak adina takimin geri yaslanmasi da tamamen maçi kazanmak duygusuylaydi. Ama planladigimiz, uyguladigimiz analizlere göre çikartip maçi yorumladigimiz maçi kafamizda oynadigimiz maçi açikçasi aynisini sahada oynayarak kazanmasini bildik. Sivas maçinda da söyledim bu maçta da söyledim. Kazanmak için ne gerekiyorsa ona uygun bir mücadele gösterecektik. Bugün de kazanan taraf biz olduk. O yüzden mutluyuz” dedi.

Kaynak: İHA