Viransehir 3 Puani 3 Golle Aldi

Bölgesel Amatör Ligi’nde mücadele eden Viransehir Belediyespor, sahasinda karsilastigi Kahta 02 Spor’u 3-0 yenerek sezonun ilk galibiyetini aldi.

Bölgesel Amatör Lig 2. Grup’ta Sanliurfa’yi temsil eden ve sezona sampiyonluk parolasiyla baslayan Viransehir Belediyespor, ligin 2’nci haftasinda sahasinda Kahta 02 Spor’u agirladi. Viransehir Ilçe Stadi’nda oynanan karsilasmayi Viransehir Belediye Baskani Salih Ekinci ve çok sayida taraftar izledi. Maça galibiyet parolasiyla çikan ve taraftarinin destegini arkasina alan Viransehir Belediyespor, güzel futbol sergileyerek maçtan galip ayrilan taraf oldu. 3 puani 3 golle kazanan Viransehir Belediyespor’a galibiyeti getiren golleri 4. dakikada penaltidan Hakan Balkaya, 42. Dakikada Mehmet Bozan ve 90+3’üncü dakikada Yusuf Oyit kaydetti.

Bu galibiyetle puanini 4’e yükselten Viransehir Belediyespor, önümüzdeki hafta ise Siverek Belediyespor ile karsi karsiya gelecek.

Viransehir Belediyespor’u Kahta maçinda yalniz birakmayan Ekinci, maç sonunda alinan galibiyetten dolayi teknik heyet ve futbolculari kutladi.

Kaynak: İHA