Mateos Açiklamasi 'Eksikligimiz Sadece Skoru Alamamak'

Alanyaspor Yardimci Antrenörü Felipe Sanchez Mateos, A. Hatayspor maçinin ardindan yaptigi açiklamada, “Galip geldigimiz noktalarda farkli seyler konusuluyor, sonucu alamadiginizda farkli seyler konusuluyor” dedi.

Spor Toto Süper Lig’in 9. hafta maçinda deplasmanda karsilastigi A. Hatayspor’u 1-0 maglup olan Alanyaspor Yardimci Antrenörü Felipe Sanchez Mateos, mücadele sonrasi basin mensuplarina açiklamalarda bulundu.

Mateos, memnun olmadiklari skor aldiklarini belirterek, “Elbette bugün aslinda buradan maalesef memnun olmadigimiz bir skorla geri dönüyoruz. Aslinda bizim eksikligimiz sadece skoru alamamak diyebiliriz. Sahada oynadigimiz futbol, rakibi domine etme seklimiz, kesinlikle galip geldigimiz noktalarda farkli seyler konusuluyor. Maalesef sonucu alamadiginizda farkli seyler konusuluyor. Bugün oyuncularimiz biraz daha agresif olabilselerdi, biraz daha akici, biraz daha efektif, biraz daha özgüvenli olabilselerdi farkli bir sonuç ortaya çikabilirdi. Tabii rakibimiz de iyi savunma yapti, iyi kapatti. Hata yapmamizi bekledi. Yapacagimiz hatalardan golü bulmaya çalisti. Her ne kadar akan oyunda bu gerçeklesmese de maalesef bir duran toptan golü yedik” diye konustu.

Kaynak: İHA