Koçarli Tirmanma Yarisi Ege Kupasi Sahiplerini Buldu

Bu yil 3.’sü gerçeklesen ve Koçarli Belediyesi, Gençlik ve Spor Bakanligi, Türkiye Otomobil Sporlari Federasyonu (TOSFED) ve Aydin Otomobil Sporlari Kulübü (AYOSK) is birligiyle Adnan Menderes Kent Ormani parkurunda yapilan Koçarli Tirmanma Yarisi Ege Kupasi yarislari tamamlandi.



Ege Kupasinin 5. ve son ayagi olan Koçarli Tirmanma Yarisi final etabi Adnan Menderes Kent Ormani’nda kosuldu. 4,5 kilometrelik parkurda arabalar tozu dumana katarak birincilik için yarisirken, yarislara vatandaslarin ve yaris tutkunlarinin ilgisi yogun oldu. Tirmanma yarisi heyecanli anlara sahne oldu olurken, yarislar Koçarli Belediyesi Kent Ormaninda gerçeklesen kupa töreniyle sona erdi. Yarislara ayrica yamaç parasütü gösterileri de renk katti.

3 kategoride toplam 18 sporcunun mücadele ettigi yarislarda Birinci kategoride Kemal Çetinkaya, 2. Kategoride Serdar Sariduman ve Kadinlar kategorisinde ise Yasemin Erikli birinci olurken, En Iyi Zaman Kupasini ise Birinci kategori birincisi Kemal Çetinkaya kazandi. Dereceye giren yarisçilara ödülleri protokol tarafindan verildi.

Koçarli Belediye Baskani Nedim Kaplan, böyle bir organizasyona imza attiklari için mutlu ve gururlu olduklarini söyledi.

Baskan Kaplan törende yaptigi konusmada, yarislarda dereceye giren ve yarislara katilan tüm sporculara tesekkür ederek, “Sportif faaliyetlerle de ilçemizin tanitimina katki saglamaya devam ediyoruz. Tirmanma yarisi Ege kupasi yarislari ilçemizin ve ilimize katki sunduguna inaniyorum. Hatasiz ve kazasiz güzel bir yaris oldu. Güzel hava da vatandaslarimiz ve yaris severler piknik havasinda yarislari izlediler. Çekismeli geçen yarislarda dereceye giren sporcularimiza ödüllerini verdik. Sporcularimiza bizlere güzel bir yasattiklari için ok tesekkür ediyorum. Ayrica yarislari izlemeye uzaktan ve yakindan gelen herkese tesekkür ederek saygiyla, sevgiyle selamliyorum” dedi.

Kaynak: İHA