Hakan Keles Açiklamasi 'Berabere Bitirebilecegimiz Bir Maçti'

Giresunspor Teknik Direktörü Hakan Keles, Besiktas maçinin ardindan, “Berabere kalsaydik bizim için bir moral olacakti. Kazanacak bir oyun sergilemedik” dedi.

Spor Toto Süper Lig’in 9. haftasinda konuk ettigi Besiktas’a 1-0 maglup olan Giresunspor, galibiyet hasretini 5 maça çikardi. Maçin ardindan degerlendirmelerde bulunan Teknik Direktör Hakan Keles, sunlari kaydetti:

“Kaybettigimiz için üzgünüz. Ama kazanacak bir futbol oynadigimizi düsünmüyorum. Özellikle ilk yari kötü bir oyun sergiledik. Bunun biraz da zeminden kaynaklandigini düsünüyorum. Çünkü rakip de zeminden çok sikayetçiydi. Bizim oyuncularimiz da zeminden çok sikayet etti. Biz daha iyi pas yapan takimiz. Pas hatalari bize problem çikardi. Geriden oyun kurarken biraz zorluklar çektik. Rakibin de ön baskilari bizi zorladi. Onun için ilk yari sorunlar yasadik. Ama ikinci yari biraz daha derli toplu bir oyun sergiledik. Istekli arzulu ve coskuluyduk. Ilk yari yedigimiz bir gol, VAR’dan dönen bir ofsayt golü var. Sonra arandi, bulundu bir penalti var. Son dakikalarda attigimiz bir gol ofsayt gerekçesiyle iptal edildi. Çizginin biraz hatali oldugunu düsünüyorum. Ama inanacagiz ve güvenecegiz. Berabere kalsaydik bizim için bir moral olacakti. Kazanacak bir oyun sergilemedik. Biz daha iyi seyler yapacagiz. Buna inansinlar ve güvensinler. Taraftarimizi üzdügümüz için üzgünüz. Alanya maçinin biraz etkileri var diye düsünüyorum. Oyuncular oyunu oturtmakta bugün zorlandi. Rakibimiz de kadro kalitesi açisindan inanilmaz güçlü bir takim. Bu konuda zorluklar çektik. Berabere bitirebilecegimiz bir maçti. Önümüzdeki maça hazirlanacagiz.”

Kaynak: İHA