Bakan Kasapoglu Açiklamasi 'Futbolcular Ve Teknik Ekibi Gönülden Kutluyorum'

Gençlik ve Spor Bakani Dr. Mehmet Muharrem Kasapoglu, Ampute Milli Takimi’ni tribünden takip etti. Maçin ardindan konusan Bakan Kasapoglu, "Bu geceyi bize yasattiklari için futbolcular ve teknik ekibi gönülden kutluyorum" dedi.

Türkiye’nin ev sahipliginde düzenlenen ve Ay-yildizlilarin Angola’yi 4-1 maglup ederek Dünya Sampiyonu oldugu maçi tribünden takip edenler arasinda Gençlik ve Spor Bakani Dr. Mehmet Muharrem Kasapoglu da vardi. Karsilasma sonra kupa töreninde de bizzat bulunan Bakan Kasapoglu, bitis düdügüyle birlikte Milli takim futbolcularini ve teknik ekibini tebrik edip sevinçlerine ortak oldu.

"Sporcularimizi ve teknik ekibimizi gönülden kutluyorum"

Büyük bir sevinç yasadiklarini aktaran Bakan Kasapoglu, "Tüm sporcularimizi, teknik ekibimizi bize bu geceyi yasattiklari içi gönülden kutluyorum. Çok güzel bir galibiyet oldu. Cumhurbaskanimiz Recep Tayyip Erdogan’in katilimiyla da çok harika bir gece oldu. Tribünleri dolduran ve maç boyunca Milli takima destek olan taraftarlarimiza da çok tesekkür ediyorum. Federasyonlarimizi da bu vesileyle tebrik ediyorum" ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA