Alaçatispor Deplasmanda 3-1 Galip

Çesme’yi Bölgesel Amatör Lig’de temsil eden 2 takimdan birisi olan Alaçatispor, ligin ikinci haftasinda, deplasmanda karsilastigi Budaklar Gençlikspor’u 3-1 maglup etti.



Bölgesel Amatör Lig 10. Grupta mücadele eden Alaçatispor, ligin il maçinda Aliagaspor FK karsisinda 1-0 maglup olmasinin ardindan, ligin ikinci haftasinda deplasman maçinda karsilastigi Usak takimlarindan Budaklar Gençlikspor’u 3-1 maglup etmeyi basardi.

Karsilasmanin ilk yarisi 0-0 golsüzlükle esitlenirken, ikinci yarida Alaçatispor baskili futbol sergiledi ve 60. dakikada Yavuz Selim Sentürk’ün golü ile 1-0 öne geçti. Bu golden 13. dakika sonra Bartu Umut sahneye çikti ve skoru 2-0’a tasidi.

Dakikalar 81’i gösterdiginde Cenk Blom 3-0 öne geçiren golün sahibi oldu. Bu golden 4 dakika sonra ev sahibi ekip Ulas Tufan ile gol buldu. Kalan sürede baska gol olmayinca Izmir ekibi Alaçatispor, Budaklar Gençlikspor’u deplasmanda 3-1 maglup ederek 3 puanin sahibi oldu.

Maçin ardindan bir degerlendirme yapan Alaçatispor Teknik Direktörü Necip Emre Yilmaz, "Zorluk seviyesi yüksek bir maçi kazandigimiz için çok mutluyum. Gerek zemin ve hava sartlari gerekse de rakibin pozisyonu gerçekten bizi baya zorladi. Maç boyunca oyun üstünlügü elimizdeydi. Ilk yari skor yapabilirdik ancak bir çok pozisyonu degerlendiremedik. Oyunun ikinci yarisi fiziksel ve oyunsal olarak üstünlügü her geçen dakika elimize aldik. Yaptigimiz hamleler de sükürler olsun oyuna etki etti ve maçi kazanma basarisi gösterdik. Oyuncularimi mücadelelerinden dolayi kutluyorum" dedi.

Kaynak: İHA