Agri'da Amatör Spor Haftasi Kapanis Töreni Yapildi

Agri’da, 3-10 Ekim arasinda Gençlik ve Spor Bakanligi ile Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu tarafindan gerçeklestirilen Amatör Spor Haftasi etkinlikleri, Sporun Enleri Ödül programi ile tamamlandi.

Agri Amatör Spor Kulüpleri federasyonunda gerçeklestirilen programa, Agri Baro Baskani Av. Mehmet Salih Aydin, ATSO Baskan Adayi Mehmet Erat, Hamur Belediye Baskani Cezmi Ergül, Olimpiyat Sporcusu Hamza Dursun, STK Baskanlari, spor adamlari ve sporcular katildi.

Programin açilis konusmasinda amatörlerin bir ask hikâyesi oldugunu söyleyen Agri ASKF Baskani Erkan Kösedag, “Amatör spor haftasi etkinlikleri her yil biraz daha iyi sekilde organize ediliyor. Ancak bu haftaya gerek bürokrasi gerekse siyaset kurumu maalesef bekledigimiz ilgiliyi göstermiyor. Sorsaniz hepsi sporu seviyor. Agri birbirinden degerli sporculari geçmiste de son dönemde de çikaran önemli bir yer. Ilimizin bu potansiyelini ortaya çikabilecek enerjiyi ve çabayi kendimizde görüyoruz. Insallah ilerleyen süreçte sporun her kesiminden insanin destekleri ile Agri sporda hak ettigi yere gelecektir“ dedi.

Programda konusan olimpiyat sporcusu Hamza Dursun’da gösterdigi performansin verdigi emekle alakali oldugunu ve çalisarak basarili oldugunu söyledi.



Programda Kayak Bransinda Cumali Dogan, Dogan Ugur, Boks bransinda Ömer Gökçe ve Boran Yildirim, Atletizm bransinda Zeynep Tas, Baris Aktas, Güres bransinda Muhammed Yigit, Kick Boks bransinda Tuba Çolo, Futbol bransinda Sacit Demir, Engelli Yüzmede Süleyman Erim, Antrenör dalinda Adem Sahna ve Hüseyin Oflaz ödüle layik görüldü.

Kaynak: İHA