Taskin Aksoy Açiklamasi 'Oyuncularimin Isteklerimi Yansitmasi Zaman Alacak'

SAMSUN – Gençlerbirligi Teknik Direktörü Taskin Aksoy, oyuncularin isteklerini sahaya yansitmasi için zamana gerek oldugunu söyledi.

Deplasmanda Samsunspor’a 2-0 kaybeden Gençlerbirligi’nde Teknik Direktör Taskin Aksoy, maç sonu basin toplantisinda karsilasmayi degerlendirdi. Puan ya da puanlar için Samsun’a geldiklerini ifade eden Taskin Aksoy, yenildikleri için üzgün olduklarini vurguladi.

“Oyuncularimin isteklerimi yansitmasi zaman alacak”

Kaybettikleri için üzgün olduklarini ifade eden Gençlerbirligi Teknik Direktörü Taskin Aksoy, “Samsunspor’u tebrik ediyorum. Buraya geldigimizde maçin zorlugunu biliyorduk. Samsunspor sampiyonluk hedefi ile sezona basladi.

O dogrultuda transfer yapip takim kurdu. Penaltilari gole çevirselerdi bugün lidere karsi oynayacaktik. Maçin ilk bölümünde ürkek oynadik. 15-20 dakikalik ürkek oynadigimiz süreci gol yemeden geçtik. Daha sonra bireysel hatayla 1-0 geri düstük. Ceza sahasinda çogalmada zayif kaldik. Pozisyon üretmekte zorlandik ve kaybettik. Ikinci yarida duran toptan gol yedik. Maç 2-0 olunca çevirmesi daha zor oldu. Devre sonrasi oyunun ve topun hakimi bizdik. Maç 1-0’iken 3’e 1 pozisyonda karsi karsiya kontrayi gole çevirmedik. Ben de bu ekiple yeni çalismaya basladim. Istediklerimin sahaya yansimasi süre alacak. Önümüzdeki Keçiörengücü maçina bakacagiz. Samsunspor’a basarilar dilerim” dedi.

Kaynak: İHA