Hüseyin Eroglu Açiklamasi 'Galibiyet Serisi Yakalamak Istiyoruz'

SAMSUN – Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Eroglu, Gençlerbirligi maçinin ardindan galibiyet serisi yakalamak istediklerini söyledi.

Kendi sahasinda karsilastigi Gençlerbirligi’ni 2-0 ile geçen Samsunspor’da Teknik Direktör Hüseyin Eroglu, maç sonu basin toplantisinda karsilasmayi degerlendirdi. Özellikle ilk 30 dakikadan çok memnun kaldiginin altini çizen Eroglu, maçin 90 dakikasinda ayni oyunu görmek istedigini ifade etti.



"Galibiyet serisi yakalamak istiyoruz"

Çok önemli bir galibiyet aldiklarini vurgulayan Hüseyin Eroglu, "Geçen hafta deplasmanda oynadik. Bu hafta taraftarla bulustugum için çok heyecanlandim. Maçin büyük bölümünü üstün oynadik. Ilk 30 dakikadaki oyun bizi cesaretlendirdi ve öne geçtik. Kazanmak çok önemli. Oyunumuzu daha da gelistirmemiz lazim. Ilk 30 dakikadaki oyunu 90 dakikaya yaymamiz gerekiyor. Geleli çok kisa zaman oldu. Oyuncularim tüm istediklerimizi yapti. 8 sut çektik, 5’i kaleyi buldu. Rakibin sutu yok. Galibiyet serisi yakalamak istiyoruz. Bu galibiyeti Samsunspor taraftarina ve aileme armagan etmek istiyorum. Samsunspor’a gelmeden önce hazirlikliydik. Savunmayi nerede yapacaginiz çok önemli. Topu nerede karsilasacaginiz çok önemli. Oyunun ve oyuncunun gelismesi benim için degerli. Samsunspor’un gelismesi için çaba sarf ediyorum. Sistem benim için çok önemli. Oyuncu degil oyun üzerinden sistemi okumak önemli. 24 kisilik kadromuz var. Herkes bu takimin oyuncusu. Öyle bir takim yapacagiz ki giren-çikan birbirini aratmayacak. Bu galibiyeti seri galibiyetlerle desteklememiz gerekiyor” seklinde konustu.

Kaynak: İHA