Guidetti Açiklamasi 'Sirbistan Bugün Bize Göre Çok Güçlüydü'

A Milli Kadin Voleybol Takimi Basantrenörü Giovanni Guidetti, Sirbistan maglubiyetinin ardindan yaptigi açiklamada, "Sirbistan bugün bize göre çok güçlüydü" dedi.

A Milli Kadin Voleybol Takimi, FIVB Kadinlar Voleybol Dünya Sampiyonasi 2. tur 4. maçinda Polonya’nin Lodz sehrinde Sirbistan karsi karsiya geldi. Milliler Sirbistan’a 20-25, 21-25 ve 23-25’lik setler sonucunda sahadan 3-0 maglup ayrildi. A Milliler bugünkü sonuçla ABD maglubiyetinden sonra üst üste ikinci maglubiyetini almis oldu.

Maçin ardindan basin mensuplarina degerlendirmelerde bulunan A Milli Takim Basantrenörü Giovanni Guidetti sunlari "Iyi günümüzde olmamamiza ve sartlar bizim için çok iyi olmamasina ragmen takim bugün her seyi denedi. Takimim son iki sette çok savasti ve sahadaki bu mücadeleyi begendim. Fakat Sirbistan bize göre çok fazla güçlü durumdaydi. Çeyrek finale daha iyi bir vaziyette ve mücadele gücü ile gitmeden önce bu maçtan çikaracagimiz çok fazla ders var. Bugünkü oyunumuzu gelistirmek ve daha iyi oynamak için hatalarimizi gözden geçirip bunlara iyi çalismamiz gerekiyor" diye konustu.



Derya Cebecioglu: "Bir sonraki maç çok daha farkli olacak"

A Milli Takim oyuncularindan Derya Cebecioglu ise, "Kaybettigimiz için çok üzgünüz. Bugün sahada oynayan herkes elinden gelenin fazlasini ortaya koydugunu düsünüyorum. Yapacak bir sey yok, önümüzdeki maça bakmamiz gerekiyor. Son dünya sampiyonu Sirbistan ile oynadik. Onlar da bize maçi kesinlikle vermek istemediler ve bizim zayif yönlerimizi kullandilar. Ama ben bugünkü maçin bu sekilde sonlanmasindan dolayi bir sonraki maçimizin çok daha farkli olacagini düsünüyorum" ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA