Vincenzo Montella Açiklamasi '3 Puan Alamadigimiz Için Çok Üzgünüz'

Adana Demirspor Teknik Direktörü Vincenzo Montella, 1-1 berabere bitirdikleri Gaziantep Futbol Kulübü maçinin ardindan yaptigi açiklamada, "3 puan alamadigimiz için çok üzgünüz" dedi.

Adana Demirspor, Spor Toto Süper Lig’in 9. haftasinda konuk oldugu Gaziantep FK ile 1-1 berabere kaldi. Adana Demirspor puanini 18’e yükselterek maç fazlasiyla liderlik koltuguna otururken, Gaziantep FK ise puanini 12’ye yükseltti.

"3 puan alamadigimiz için çok üzgünüz"

Zorlu maçin ardindan düzenlenen basin toplantisinda açiklamalarda bulunan Adana Demirspor Teknik Direktörü Vincenzo Montella, galip gelemedikleri için üzgün olduklarini söyledi.

Montella, "Bugün çok iyi performans gösterdigimizi söylemem gerekiyor. Maç içerisinde çok pozisyon bulduk ama degerlendiremedik. Ilk yarida da 1-0 öne geçebilirdik ama buldugumuz net pozisyonlari degerlendiremedik. Yine golün ardindan 2-0 yapip maçi kapatabilecek pozisyonlar yakaladik ancak yine son vuruslari iyi yapamadik. Rakip kirmizi kart gördü ve 10 kisi kaldi. Bu avantaj gibi gözükmüstü. Maçin geneline baktigimizda genel olarak iyi performans gösterdigimizi söyleyebilirim. Çok üzgünüz 3 puan alamadigimiz için. Bizi sevindiren taraf ise, rakibe gol haricinde çok net bir pozisyon vermedik. Galibiyet alamadigimiz için üzgünüz ama performans olarak baktigimizda takimin iyi oldugunu söyleyebilirim" dedi.



"Maçin sonunda neden sadece 6 dakika uzatma verildi anlamadim"

Maçin sonuna eklenen 6 dakikalik uzatmanin yetersiz oldugunu da aktaran Montella, "Ben izin verirseniz bir sey söylemek istiyorum. Bu konuda kendimi gelistirmem lazim. Bazi konular beni çok rahatsiz ediyor. Maçin ikinci yarisinda sadece bir pozisyonda 6 dakika oynanmayan bir zaman var. Sonrasinda da çok durdu oyun. Neden sadece 6 dakika veriliyor. Bunu anlamiyorum. Hakem penalti vermemesine kizmiyorum ama neden bu kadar oyun durmusken sadece 6 dakika veriliyor bunu anlamakta zorlaniyorum" diye konustu.

Kaynak: İHA