Osmaneli'nden Milli Takima Uzanan Yolculuk

1308 Osmaneli Belediyespor’un alt yapi takiminda yetisen ve son Lefke Cup U-14 Turnuvasi’nda basarili performansi sonrasi Konyaspora transfer olan futbolcu Görkem Yavuz çikisini sürdürerek, U-14 Milli Takimi aday kadrosuna yükseldi.

1308 Osmaneli Belediyespor futbolcusu sol stopperi 2009 dogumlu Görkem Yavuz, Lefke Cup U-14 Turnuvasi’nda oynadigi güzel futbolla tüm takimlarin ilgisini çekip, Konyaspor’un 15 günlük kampina katilmisti. Gelecek vadeden futbolcunun egitimi ve gelisimi Konyaspor tarafindan üstlenerek transfer islemi gerçeklesmisti. Basarili sporcu Görkem Yavuz, Konyaspor takiminda da çikisini sürdürerek U-14 Milli Takim aday kadrosuna yükseldi.

Yetenekli futbolcu Görkem Yavuz ile ilgili açiklama yapan Osmaneli Belediye Baskani Münür Sahin, “1308 Osmaneli Belediye Spor’un alt yapi takiminda yetisen basarili sporcumuzun U-14 Milli Takim aday kadrosuna yükselmesine çok sevindik. Sporcumuzu ve ailesini kutluyoruz. Sporcumuzun yetismesini saglayan 1308 Osmaneli Belediyespor yöneticilerine, hocalarimiza ve Kulüp Baskani Fikret Atabay’a tesekkür ediyoruz. Allah degerli evladimizin yolunu açik etsin” dedi.

Kaynak: İHA