Ismail Yüksek Açiklamasi 'Degerli Galibiyet Aldik'

Fenerbahçeli futbolcu Ismail Yüksek, AEK Larnaca maçindan sonra yaptigi açiklamada, degerli bir galibiyet aldiklarini söyledi.

UEFA Avrupa Ligi B Grubu 3. haftasinda Fenerbahçe evinde karsilastigi Güney Kibris ekibi AEK Larnaca’yi 2-0 maglup etti. Mücadelenin ardindan basin mensuplarina açiklamalarda bulunan sari-lacivertli futbolcu Ismail Yüksek, "Degerli galibiyet aldigimizi düsünüyorum. Cosku, istek ve mücadele anlaminda çok degerli bir galibiyet aldik. Grupta namaglup ilerliyoruz. Bugün de iyi mücadele ettik taraftarimizla birlikte. Cosku istek üst düzeydeydi. Son dakikaya kadar da istedik maçi ve kazanmayi bildik. Bugün bu maçi unutacagiz artik. Önümüzde Karagümrük maçi var. Karagümrük maçina konsantre olmamiz gerekiyor. Taraftarimiza tesekkür ederim. Onlarin önünde oynamak benim için ayri bir gurur. Takim arkadaslarimin da ayagina, yüregine saglik. Bu seviye kalmak ben de çok isterim. Futbol bu tabii ki de kötü gününde olacak. Her zaman çalismaya devam edecegim. Bu seviyede kalmak için her seyimi verecegim. Oynadigimda son dakikaya kadar mücadelemi verip, sahada Fenerbahçe formasina layik mücadele edecegim. Bugün herkes çok iyiydi" seklinde konustu.

6 numara pozisyonunu benimseyip, benimsemediginin sorulmasi üzerine Yüksek, "Benimsedim dersem yalan olur açikçasi. Ögrenmeye çalisiyorum. Ögrenmek istiyorum. Oynadigim mevki zor mevki. Savunmayi ve hücumu baslatan ilk oyuncu. Hocamizin ben de emegi büyük. Onla birlikte her seyi ögreniyorum. Alismaya çalisiyorum. Alismaya da basladim sayilir aslinda" diye cevap verdi.

Gruptan lider çikmak için son dakikaya kadar mücadele edeceklerini söyleyen 23 yasindaki futbolcu, "Gruptan çikmak için son dakikaya kadar mücadelemizi verecegiz. En büyük istegimiz ülke puanina en üst seviyelere çikartmak. UEFA Avrupa Ligi’nde zor bir deplasmana gidecegiz. Larnaca’nin bugün iyi mücadele ettigini düsünüyorum. Kendi sahamizda puan vermek yanlis olurdu. Biz Fenerbahçe’ye layik mücadele etmeye çalisiyoruz" ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA