Hakan Karaahmet Açiklamasi 'Besiktas'i Yenebiliriz'

Giresunspor Baskani Hakan Karaahmet, Besiktas maçi öncesi açiklamalarda bulunarak, “Besiktas saygi duydugumuz dört büyük takimdan birisi, sehrimizde en iyi sekilde agirlayacagiz, ancak misafirperverligimiz maçi kazanmamiza engel degildir" dedi.

Giresunspor Baskani Hakan Karaahmet, yarin kendi sahasinda oynayacaklari Besiktas maçi öncesi açiklamalarda bulundu. Baskan Karaahmet yaptigi açiklamada, "Öncelikle ifade etmeliyim ki Giresunspor bu sezon tam anlamiyla bekledigimiz olmasa da fena bir ortalamayla gitmiyor. Takimimizdan mennunuz, bu sezon olusturmak istedigimiz genç bir takim kuralim, gelecege yönelik daha temeller atalim dedigimiz bir takim modeli vardi. O nedenle su anki gidisattan bir sikayetimiz yok, giderek daha da iyi bir takim oluyoruz. Çok sükür su anda ortalarda fena bir durumda degiliz. Inaniyorum ki ilerleyen haftalarda daha da yukarilara çikacagiz" diye konustu.



"Besiktas’i yenebilecek, takima ve motivasyona sahibiz"

Besiktas’in dört büyük takimdan biri oldugunu ve saygi duyduklarini da ifade eden Baskan Karaahmet, “Bilindigi gibi bu hafta kendi evimizde dört büyüklerden biri olan Besiktas’i agirlayacagiz. Besiktas takimi büyük takimlarimizdan birisi olmasi hasebiyle saygi duydugumuz bir kulübümüz. Inaniyorum ki gereken misafirperverligi Giresunlular gösterecektir. Besiktas’i futbolcularindan, taraftarina kadar en iyi sekilde sehrimizde agirlamak istiyoruz. Maç konusuna gelince tabi ki biz kazanmak istiyoruz, kaybetmek istemiyoruz. Çünkü bu tür büyüklerle oynanilan maçlarin önemi ve motivasyonu daha farkli. Antrenmanlarda görüldügü gibi arkadaslarin motivasyonu en üst seviyede. Yenersek bizim için ekstra çok güzel bir basari olacak ve yenebilecek bir takimimiz olduguna inaniyorum. Besiktas’a saygi duyuyoruz ama yenen biz olmak istiyoruz. Umariz taraftar için de izlemesi zevkli olan güzel bir maç olur" seklinde konustu.

Kaynak: İHA