Ilir Daja Açiklamasi 'Bizim Için Çilgin Bir Aksamdi'

Ballkani Teknik Direktörü Ilir Daja, Sivasspor maçinin ardindan, “Bugün bizim için çilgin bir aksam oldu. Mükemmel bir futbol oynandi. Bu maçta heyecanimi çok tutamadim” dedi.

UEFA Avrupa Konferans Ligi G Grubu üçüncü maçinda deplasmanda Sivasspor’u 4-3 maglup eden Ballkani’de Teknik Direktör Ilir Daja, maçin ardindan düzenlenen basin toplantisinda açiklamada bulundu. Daja, “Bugün bizim için çilgin bir aksam oldu. Mükemmel bir futbol oynandi. Bu maçta heyecanimi çok tutamadim. Iki takim da çok iyi futbol oynadi. Sivasspor ligde sorunlar yasiyor ama bu Sivas’in kötü takim olmasi anlamina gelmiyor” dedi.



“Asiri yorgunluktan dolayi”

Bir basin mensubunun “Oyunun son dakikalarinda oyunculari sik sik yerde gördük. Bunun sebebi nedir?” seklindeki sorusuna Daja, “Maça genel olarak baktigimizda psikolojik olarak zor durumdaydik. Sivas ise gruplardaki siralamasindan ötürü daha iyi durumdaydi. Maçta çok enerji harcadik. Oyuncularimizin enerjileri eksikti. Asiri yorgunluktan ötürü böyle bir durum olustu. Sivasspor’a tesekkür ediyoruz. Bizi çok iyi agirladilar. Kendimizi evimizde gibi hissettik” yanitini verdi.

Kaynak: İHA