Zonguldak Tenis Deniz Spor Kulübü Samsun'da Sampiyon Oldu

Türkiye Tenis Federasyonunun düzenledigi 2022 Yili Türkiye Tenis liginin ilk asamasi olan ve Marmara, Iç Anadolu, Karadeniz, Akdeniz, Ege, Dogu Anadolu ve Güney Dogu Anadolu Bölgelerinde yapilan bölgeler sampiyonasinda Zonguldak Tenis Deniz Spor Kulübü Kadin Takimi Karadeniz Bölgesi Sampiyonu oldu.

Bas antrenörleri Mehmet Salih Yildiz nezaretinde yogun bir idman temposuyla hazirlanarak 3 Ekim’de Samsun’da baslayan sampiyonaya katilan Özlem Yildiz, Sudenaz Topuz ve Sude Dogan’dan olusan Zonguldak Tenis Deniz Spor Kulübü Kadin takimi iki tekler ve bir çiftler kategorisinde oynanan sampiyona finalinde Bartin Ali Güler Tenis Akademisine üstünlük saglayarak sampiyonluk kupasini Zonguldak’a getirdi. Tekler kategorisindeki maçlarda 1-1 esitlik olduktan sonra 2022 Türkiye Tenis Ligi Karadeniz Bölgesi sampiyonunu belirleyecek olan çiftler maçinda Özlem Yildiz ve Sudenaz Topuz’dan olusan Zonguldak Tenis Deniz Spor Kulübü takimi Derin Güler-Tuba Karagözden olusan Bartin Ali Güler Tenis Akademisi takimini 6/3 ve 6/1 lik skorlarla 2-0 maglup ederek 2022 Türkiye Tenis Ligi Karadeniz Bölgesi sampiyonlugunu Zonguldak’a getirdi.

Zonguldak Tenis Deniz Spor Kulübü Baskani Çetin Özçep oyuncularini ve antrenörlerini kutladi. Zonguldak Tenis Deniz Spor Kulübü Baskani Çetin Özçep; Karadeniz Bölgesi Sampiyonlugu ile gurur duyduklarini,1951 yilinda kurulan ve 71 yildir Zonguldak kentini basariyla temsil eden Zonguldak Tenis Deniz Spor Kulübünün basarilarina bir yenisini daha ekleyerek özveriyle ve ciddiyetle çalistiklarini bir kez daha gösterdiklerini söyledi.

Baskan Özçep alt yapiya büyük önem verdiklerini , 8-18 yas oyuncularinin Antrenörleri nezaretinde yogun olarak çalistirilarak büyükler kategorisindeki oyunculariyla beraber önümüzdeki yillarda önemli basarilar elde etmeye devam edeceklerini ifade ederek, 2022 yili Türkiye Tenis Ligi Karadeniz Bölgesi sampiyonu olan Zonguldak Tenis Deniz Spor Kulübü kadin takimi oyuncularini ve antrenörlerini kutladi.

Kaynak: İHA