Taskin Aksoy Açiklamasi 'Gençlerbirligi'nin Düsmemesi Için Kenetlenmesi Lazim'

Manisa Futbol Kulübü maglubiyetinin ardindan konusan Gençlerbirligi Teknik Direktörü Taskin Aksoy, “Eskisehirspor, Bursaspor, Karabükspor, bu transfer yasagini yasayan, her sene 5, 6, 9 tane hoca harcandi. Su anda durumlari belli. Gençlerbirligi’nin bu duruma düsmemesi için kenetlenmesi lazim” dedi.

Spor Toto 1. Lig’in 11. haftasinda Gençlerbirligi, sahasinda karsilastigi Manisa Futbol Kulübüne 3-1 maglup oldu. Mücadelenin ardindan düzenlenen basin toplantisinda konusan Gençlerbirligi Teknik Direktörü Taskin Aksoy, “Üzgünüz, hakli bir maglubiyet aldik, istediklerimizi, çalistiklarimizi maalesef sahaya yansitamadik oyunun büyük bir bölümünde. Ona ragmen maç sifir sifirken yedigimiz goller maalesef bireysel hatalar. Merkeze top atmayalim diyoruz topu rakipten kazandigimiz zaman. Ilk önce Göktug sonrada Baris galiba topu uzaklastiramadik oradan. Yedigimiz ilk gole güzel bir cevap verdik. Sonra yine akabinde ikinciyi yedik” diye konustu.



Aksoy, taraftarin istifa tezahüratlarina iliskin sorulan soruya yönelik Eskisehirspor, Karabükspor ve Bursaspor Örneklerini vererek, “Diger kulüplere bakin Eskisehirspor, Bursaspor, bu transfer yasagini yasayan, her sene 5, 6, 9 tane hoca harcandi. Su anda durumlari belli, nerede olduklari belli. Gençlerbirligi’nin de iste bu duruma düsmemesi için kenetlenmesi lazim taraftariyla, yönetimiyle. Ben açikçasi bu yönetime çok üzülüyorum çünkü hak etmiyorlar bu tepkiyi” seklinde konustu.

Kaynak: İHA