Hakan Keles Açiklamasi 'Kötü Bir Gidisatimiz Var Ama Düzeltmek Bizim Elimizde'

Basaksehir deplasmanindan 3-1’lik maglubiyetle ayrilan Giresunspor’da Teknik Direktör Hakan Keles maçin ardindan konustu. Kötü bir gidisat içinde olduklarini ve bunu düzeltmelerinin ellerinde oldugunu söyleyen Hakan Keles, taraftar destegine ihtiyaçlari oldugunun da altini çizdi.

Spor Toto Süper Lig’in 12. haftasinda Basaksehir ile deplasmanda karsi karsiya gelen Giresunspor sahadan 3-1 maglup ayrilirken, Teknik Direktör Hakan Keles maçin ardindan düzenlenen basin toplantisinda konustu.

Mücadeleyi degerlendirerek sözlerine baslayan Keles, “Maç öncesi planlarimiz, ilk yarida alan daraltmakti. Çok iyi pas yapan, hareketli oynayan, genis alanda etkili bir takimdi. Kendi sahamiza çekildik ve çok hücuma çikamadik. Yakaladigimiz pozisyonlari degerlendiremedik. Rakibe çok sans verdigimizi düsünmüyorum ilk yarida. Son bölümde yedigimiz gol dengemizi bozdu ama ikinci yarida risk alip önde oynadik. Yakaladigimiz pozisyonlar var ama rakibin kadro kalitesi bizden çok daha üstündü. Kötü bir gidisatimiz var, düzeltmek bizim elimizde. Kulübün durumundan kaynakli olarak çok destek alamiyoruz, problemler yasiyoruz. Kötü günde, önümüzde bir Istanbulspor maçi var. Bu bize ilaç olabilir. Camianin birlesmesiyle insallah alacagimiz 3 puan umut vadedecek. Geçen sene de çok zorluklar çektik ve üstesinden geldik. Zor durumdayiz. Camia olarak birlememiz ve kenetlenmemiz gerekiyor. Istanbulspor maçi bizim için çok önemli. Seyirci destegiyle bu maçi kazanmak istiyoruz. Bu arada Basaksehir’i de aldigi galibiyetten ötürü tebrik ediyorum" ifadelerini kullandi.

“Taraftar olmazsa olmazimiz”

Istanbulspor karsilasmasinda taraftarin çok önemli olduguna dikkat çeken Hakan Keles, “Taraftar iyi günde de kötü günde de yanimizda olmali. Taraftarlarin biraz sikintilari oldugunu görüyorum. Bu destege ihtiyacimiz var. Rakiplerimiz iç sahada inanilmaz taraftar destegiyle oynuyorlar. Bu avantaji da kaybetmeyelim. Ankaragücü maçinin iyi sonuçlanmamis olmasi planlarimizi bozdu. Istanbulspor maçinda olmazsa olmazlarimizdan birisi seyirci destegi ve oyuncularimizin da bu destegi görmesi gerekiyor. Buralara kolay gelmedik ve kolay da kaybetmeyecegiz. Maddi olarak çok destek görmeyen bir kulübüz ama bu kötü günlerde taraftarlarimizin takimin yaninda olacagina inaniyorum ve insallah Istanbulspor maçindan iyi bir skorla ayriliriz” diyerek sözlerini tamamladi.

Kaynak: İHA