Emre Belözoglu Açiklamasi 'Oyunun Büyük Bölümünde Önemli Isler Yaptik'

Giresunspor’u sahasinda 3-1 maglup eden Basaksehir’de Teknik Direktör Emre Belözoglu maçin ardindan konustu. Oyunun büyük bölümünde önemli isler yaptiklarini söyleyen Belözoglu, hafta içinde oynanacak olan Hearts maçinda Mahmut ve Biglia’nin oynamasinin zor oldugunu ifade etti.

Spor Toto Süper Lig’in 12. haftasinda Giresunspor’u sahasinda 3-1 maglup eden Basaksehir’de Teknik Direktör Emre Belözoglu karsilasmanin ardindan düzenlenen basin toplantisinda sorulari yanitladi. Karsilasmayi degerlendirerek sözlerine baslayan Emre Belözoglu, “Kazanmamiz gereken bir maçti. Galibiyet için mutluyum. Oyunun büyük bölümünde önemli isler yapti arkadaslarimiz. Ön bölgede 5’e 4, 4’e 3 yakalayacagimiz pozisyonlari iyi çalismistik. 3-0’dan sonra bir müddet memnun olmadigim bir bölüm var. Oyun içinden ders çikarmamiz gereken yerler var. 1 maç eksigimizle ligde 2.’yiz. Avrupa’da da devam ediyoruz. Mutluyuz” diye konustu.



“Mahmut ve Biglia’nin oynamasi zor”

Hearts ve Hatayspor karsilasmalari hakkinda konusan Emre Belözoglu, “Hatayspor maçindan önce motive olmamiz gereken Hearts maçi var. Grup liderligini perçinleyecek çok önemli bir maç. Degerli 2-3 oyuncumuzun sakatligi var. Öncelikle Hearts maçini düsünüyorum. Ama Volkan Demirel benim her zaman dostum, kardesim. Onunla 1 günlük rakip olmak da güzel olacak. Hatay’a gider gitmez iyi is çikardi. Takimi organize etti ve düsme hattinin üzerine çikma adina iyi isler yapti. Bizim her maçimiz zor. Biz 2-3 günde 1 maç oynarken rakiplerin haftada 1 oynamasi onlar adina kolay” dedi.

Emre Belözoglu son olarak Hearts karsisinda Biglia ve Mahmut’un oynamasinin zor oldugunu ifade etti.

Kaynak: İHA