Vincenzo Montella Açiklamasi 'Agzimizda Aci Bir Tat Var'

Spor Toto Süper Lig’in 12. haftasinda Kayserispor deplasmanindan 2-2’lik beraberlikle ayrilan Adana Demirspor’da Teknik Direktör Vincenzo Montella, “Agzimizda aci bir tat var, çünkü 2-0 öne geçmistik” dedi.

Maç sonu düzenlenen basin toplantisinda konusan Adana Demirspor Teknik Direktörü Montella, ilk yari muazzam futbol oynadiklarini ancak Kayserispor’un da sonuna kadar inandigini söyledi.

Montella, “Agzimizda aci bir tat var, çünkü 2-0 öne geçmistik. Sicagi sicagina analiz ettigimizde takimimizin ilk yariyi gerçekten muazzam bir futbolla kapattigini söyleyebilirim. Rakibe de neredeyse hiçbir sey birakmadik ve ikinci golü de atabilirdik. Ama futbol böyle bir oyun, organize takimlara karsi maçlari kapatamazsaniz, kaybetme riskiniz de oluyor. Aslinda takimimi tebrik etmek istiyorum, futbol böyle bir oyun. 2-1’den sonra da gol atip maçi kapatabilirdik ama 2-0’da söyle bir sey yasadik; maçi sanki kapatmis gibi his yaptik. Rakibimizi de tebrik etmek istiyorum, sonuna kadar inandilar” diye konustu.

Kaynak: İHA