Senol Günes Çiçeklerle Karsilandi

3 yillik aranin ardindan Besiktas’in basina tekrar geçen Senol Günes, Ümraniyespor karsilasmasi öncesinde tribünleri selamlarken tecrübeli çalistiriciya çiçekler atildi.

2015-2019 yillari arasinda Besiktas’in basinda görev yapan ve bu süreçte 2 sampiyonluk yasayip Avrupa’da da önemli basarilar elde eden Senol Günes, Valerien Ismael’le yollarin ayrilmasinin ardindan yeniden göreve geldi. Cuma günü Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri’nde gerçeklesen imza töreniyle ikinci kez göreve gelen Günes, 2 gün sonra ise Vodafone Park’ta taraftarin huzuruna çikti. Senol Günes’in göreve gelmesiyle birlikte Besiktas taraftarlari maçin biletlerine hücum etti ve karsilasma öncesinde Günes’i tribünlere davet etti. Maç öncesinde taraftarlari selamlamak için sahaya çikan Senol Günes, tribünleri tek tek gezerken, taraftarlar Senol Günes’e çiçek atarak karsilik verdi.

1255 gün sonra Vodafone Park’ta

Besiktas’in basinda son maçina 24 Mayis 2019 tarihinde Kasimpasa karsisinda çikan Senol Günes, bu tarihten tam 1255 gün sonra yeniden Vodefona Park’ta siyah-beyazli ekibin hocasi olarak sahaya çikti. Besiktas’in 3-2 kazandigi maçin kadrosunda yer alan isimlerden Atiba Hutchinson, Necip Uysal ve Ersin Destanoglu, bugün kadroda yer aliyor.

Kaynak: İHA