Senol Günes 200. Maçina Galibiyetle Basladi

Besiktas’taki ikinci dönemine Ümraniyespor maçiyla baslayan Senol Günes, siyah-beyazli takimla 200. maçina çikti. Günes, Ümraniyespor karsisinda alinan galibiyetle Besiktas’taki 118. galibiyetine ulasti.

Üst üste alinan kötü sonuçlarin ardindan Valerien Ismael ile yollarini ayiran Besiktas, eski teknik direktörü Senol Günes’i göreve getirirken, tecrübeli teknik adam, imza attiktan 2 gün sonra Ümraniyespor karsisinda takimin basinda sahaya çikti. 2015-2019 yillari arasinda Besiktas’in basinda 199 resmi karsilasmaya çikan Senol Günes, Ümraniyespor maçiyla birlikte 2. kez dalya dedi.

Besiktas’ta geçirdigi 4 sezonda çiktigi 199 karsilasmada 117 galibiyet, 46 beraberlik ve 36 maglubiyet lan Günes, Ümraniyespor karsisindaki 5-2’lik skorla galibiyet sayisini 118’e çikardi.

Besiktas bu sezon ilk kez 5 gol atti

Senol Günes’in ilk maçinda Ümraniyespor karsisinda etkili bir performans ortaya koyan Besiktas, sahadan 5-2’lik galibiyetle ayrilirken, siyah-beyazli ekip bu sezon ilk kez bir maçta 5 gol atmayi basardi. Valerien Ismael yönetiminde Karagümrük karsisinda 4-1’lik galibiyet elde eden ve bu sezon en fazla gol attigi karsilasmayi izleten Besiktas, Senol Günes’in ilk maçinda ise sezon rekorunu kirdi. Önümüzdeki hafta Galatasaray deplasmanina gidecek olan Besiktas, aldigi galibiyetle puanini 22’ye yükseltti.

Kaynak: İHA