Michy Batshuayi Açiklamasi 'Jorge Jesus'u Bir Polis Olarak Gördügümü Söyleyebilirim'

Fenerbahçe’nin Belçikali golcüsü Michy Batshuayi, Teknik Direktör Jorge Jesus için, "Hocayi bir polis olarak gördügümü söyleyebilirim. Çünkü kendisi bir düzen insani. Çok kati ve her seyin mükemmel olmasini isteyen bir karakteri var. Bizlerden de bunu sürekli isteyen bir insan" dedi.

Spor Toto Süper Lig’in 12. haftasinda Fenerbahçe Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda karsilastigi Istanbulspor’u 5-2 yendi. Karsilasmada hat-trick yapan sari-lacivertlilerin Belçikali golcüsü Michy Batshuayi, basin mensuplarina yaptigi açiklamada, "Herkes gibi ben de çok mutluyum. Sürekli olarak çalismalarimizi sürdürüyoruz. Bunun da meyvesini aldigimizi düsünüyorum. Bu aksamki görüntü, bizim açimizdan pozitif görüntüydü. Maç maç, hafta hafta çok daha iyi bir noktaya gelecegimizi düsünüyorum" diye konustu.



"Biz bunun üzerine yogunlasmiyoruz"

Fenerbahçe’nin 103 gol attigi sezonla ilgili gelen bir soruya 29 yasindaki futbolcu, "Biz bunun üzerine yogunlasmiyoruz. Çalismalarimizi sürdürüyoruz. Maç maç bakiyor ve her maçi bir final olarak nitelendiriyoruz. Her hafta siki bir sekilde çalisarak maçlarimizi oynuyoruz. Sezon sonunda neler olacagini görecegiz" seklinde konustu.

Sosyal medyada yaptigi paylasimlarin hatirlatilmasi üzerine golcü futbolcu, "Bu benim kisiligim. Eglenceyi seven bir insanim. Çalismasi gerekiyorsa da en iyisini ortaya koymak durumundayim yoksa hocam beni mahvedebilir" dedi.



"Ben çalismaya inanan birisiyim"

Geçtigimiz sezon çok gol kaçirmasina ragmen bu sezon skorer performansiyla ilgili ise Michy Batshuayi, "Ben çalismaya inanan birisiyim. Elbette kötü zamanlar ve iyi zamanlar olacaktir. Mental anlamda güçlü kalmak çok önemli. Ben güçlü bir insanim. Çalismaya devam edecegim. Sonrasinda da meyvesini alacagimi düsünüyorum" ifadelerini kullandi.

"Jorge Jesus’u bir polis olarak gördügümü söyleyebilirim"

Teknik Direktör Jorge Jesus hakkindaki düsüncelerini de aktaran Batshuayi, "Hocayi bir polis olarak gördügümü söyleyebilirim. Çünkü kendisi bir düzen insani. Çok kati ve her seyin mükemmel olmasini isteyen bir karakteri var. Bizlerden de bunu sürekli isteyen bir insan. Biz de çalismalarimizi sürdürüyoruz. Onun gibi bir hoca ile çalismak bizler açisindan da oldukça güzel. Genciyle, tecrübeli oyuncusuyla beraber iyi bir oyun ortaya koymamiz gerekiyor. Mükemmeliyete yaklasabilmek adina hocanin bize kattigi çok sey var" diye konustu.



"Tüm takim arkadaslarim arasinda güçlü bir iletisim var"

Takimda Joao Pedro ve Enner Valencia ile iyi anlastigini söyleyen Belçikali futbolcu, "Aramizdaki iletisimin de iyi oldugunu düsünüyorum. Tüm takim arkadaslarim arasinda güçlü bir iletisim var. Bu sekilde devam edecegiz. Bazen ben gol atabilirim, bazi haftalarda ben gol atamayabilirim. Bu degiskenlik gösterebilir. Herkesin öz güveni su anda oldukça yerinde. Biz de gücümüzü buradan aliyoruz" diyerek sözlerini tamamladi.

Kaynak: İHA