Ibrahim Üzülmez Açiklamasi 'Zor Bir Maçti, Iyi Bir Galibiyet Aldik'

Eyüpspor Teknik Direktörü Ibrahim Üzülmez Erzurumspor galibiyetinin ardindan yaptigi açiklamada, "Zor bir maçti, iyi bir galibiyet aldik. Golün o dakikada gelmesi mutlulugumuzu daha çok artirdi" dedi.

Spor Toto 1. Lig’in 11. haftasinda Erzurumspor FK’yi deplasmanda 1-0 maglup eden Eyüpspor’da Teknik Direktör Ibrahim Üzülmez, maçin ardindan basin toplantisinda açiklamalarda bulundu. Çok zor bir deplasman oldugunu ifade eden Üzülmez, "Bizim için degerli bir galibiyet. Iyi bir galibiyet aldik. Golün o dakikada gelmesi mutlulugumuzu daha çok artirdi. Kolay maç olmayacagini maç öncesinden söylemistim. Zor bir maç olacakti çünkü rakibin oyuncu kadrosuna baktigimiz zaman hakikaten daha önce Süper Lig’de oynamis güçlü rakibe karsi oynamak hele ki Erzurum deplasmaninda mücadele etmenin çok kolay olmayacagini söylemistim. Nitekim bizim adimiza zor bir maç geçti" dedi.

Çok fazla pozisyonun olmadigi, mücadelenin ön plana çiktigi bir müsabaka oldugunu söyleyen Üzülmez, "Mete’nin böyle bir gol atmasi, bizleri çok mutlu etti. O dakikada atilan gol ve jeneriklikte bir gol atti. Açikçasi Mete’nin bu golleri hafta içinde genç kalecileri alarak çalismasina sahidim Allah da bugün nasip etti. Kendisi de bizler de çok mutlu olduk. Oyun içinde gelistirmemiz gereken noktalar var. Özellikle hücum varyasyonlarinda kaliteli oyuncularimiz olmasina ragmen biraz daha üretken olabilirdik. Biraz daha o bölgede zenginlik katabiliriz ama bugün genele baktigimiz zaman 4-5 oyuncumuzun olmamasi ve yüzde 40’a yakin yeni oyuncularla sahaya çiktik. Dolayisiyla zaman zaman bocaladigimiz dönem oldu ama her oyuncum elinden mücadele ve gayreti gösterdi. Bizim için önemli ve degerli bir 3 puan aldik. Oyuncularimi kutluyorum. Uzun bir maraton ve bu maratonda bazen sikintili aci çekerek kazanacagimiz maçlar da olacak. Zaten benim hiç bir sampiyonlugum çok kolay olmadi ama biz oyuncularimla daha çok çalisarak daha motive ederek insallah bu yolun sonunu getiririz. Erzurumspor’a da bundan sonraki maçlarinda basarilar diliyorum. Onlar da iyi mücadele etti. Simdi bu maçin sevincini yasayacagiz ama hafta içinde ciddiyetimizi birakmadan daha çok çalisarak önümüzdeki hafta oynayacagimiz maça hazirlanacagiz" diye konustu.

Kaynak: İHA