Çesme Belediyespor, Salihli Belediyespor'u 5-0 Maglup Etti

Bölgesel Amatör Lig 10. Grup’ta Çesme Belediyespor, sahasinda karsilastigi Salihli Belediyespor’u 5-0 maglup etti.

Bölgesel Amatör Lig 10. Grup’ta mücadele eden Çesme Belediyespor, 2 haftalik Istanbul deplasmaninin ardindan, konuk ettigi Salihli Belkediyespor’u 5-0 yenerek, puanini 8’e yükseltti.

Maçin ilk yarisina baskili baslayan Çesme Belediyespor, maçin 15. dakikasinda Battal Demirbilek’in ayagindan buldugu golle skorun 1-0 yapti. Golün ardindan rakip sahada baskiyi arttiran Çesme ekibi, aradigi golü bulamayinca ilk yari 1-0 sona erdi.

Maçin ikinci yarisina da etkili bir futbolla baslayan Çesme Belediyespor, 53. dakikada golcü futbolcusu Battal Demirbilek’in ayagindan buldugu golle skoru 2-0’a getirdi. Ikinci golün ardindan 63. dakikada da Battal Demirbilek, takimina bir gol daha kazandirarak, skoru 3-0 yapti. Üçüncü golün ardindan oyun üstünlügünü elinde tutan Çesme temsilcisi, mücadelenin 71. dakikasinda Hakan Esa’nin ayagindan buldugu golle, skoru 4-0’a çikardi. Karsilasmanin 83. dakikasinda ise maçin sonucunu ilan eden golü Baris Güner kaydetti.



"Takimim, ligin en kaliteli futbolunu oynayan takim"

Maçin ardindan degerlendirme yapan Çesme Belediyespor Teknik Direktörü Hakan Karatepe, "Bu maçi kazandigimiz için çok mutluyuz. Takimimiz, haftalardir gol atma sikintisi yasadi. Bugün seytanin bacagini kirdik diyelim. Gol sorununu astik. Takimim, ligin en kaliteli futbolunu oynayan takim. Çok kaliteli ayaklar var. Onlar devreye girdigi zaman isler baska boyuta gidiyor. Bu tarz skorlar ortaya çikiyor. Bundan sonraki maçlarda, bütün takim, bütün kulüp camiasi olarak birlesip, kenetlenirsek, diger maçlarda da daha iyi sonuçlar alip, ayni futbolu oynayip, bu lige damga vurmak istiyoruz. Futbolda talihsizlikler de oluyor. Son dört hafta gol sikintisini yasadik. Bugün aldigimiz farkli galibiyet çok önemli. Taraftarimiza da tesekkür ediyorum. Bundan sonraki maçlarda da kenetlenerek, nerede maçimiz varsa orada oluruz" diye konustu.

Kaynak: İHA