Çal Belediyespor Üçte Üç Yapti

Denizli Süper Amatör Lig Kirmizi Grupta mücadele eden ve hedefini sampiyonluk olarak belirleyen Çal Belediyespor, ligin 3. haftasinda Yesilçinarspor’u 5-0 maglup ederek puanini 9’a çikardi.



Sirinköy Stadi’nda oynanan karsilasmada rakibine oranla üstün bir oyun sergileyen Çal Belediyespor, rakibini Abuzer Çiftçi 2, Serefettin Güzeler, Gökay Dinç (Penalti) ve Eftal Cem Yazir’in attigi gol ile 5-0 kazanarak üçte üç yapti ve puanini 9’a çikardi.

“Hedefimiz sampiyonluk”

Karsilasmayi degerlendiren takim kaptani Gökay Dinç, iyi bir takim olduklarinin altini çizerek, “Çok sükür yine galip geldik. Bu günü de kayipsiz atlattik. Geç toplandik. Takim olarak daha yeni yeni toparlaniyor, kendimize geliyoruz. Takim olarak hepimiz büyük mücadele veriyoruz. Hocamizin istekleri dogrultusunda antrenmanlarimiza düzenli eksiksiz olarak katiliyoruz. Bunun da meyvesini sahada aliyoruz. Çok sükür bu günde kazandik ve üçte üç yaptik. Hedefimiz sampiyonluk bu yolda ilerliyoruz. Zaten hedefi olan insanlar basarili olur. Her maçimizi kazanarak hafta hafta yolumuza devam etmek istiyoruz” dedi.



“Hedefimize emin adimlarla ilerliyoruz”

Takim olarak gayet iyi olduklarini belirten siyah beyazli takimin deneyimli kalecisi Burhan Berk Soylar da “Takim olarak gayet iyiyiz. Bunu zaten sahada görüyoruz. Bu gün 5-0 gibi net bir sonuçla galip geldik. Lige biraz geç hazirlanmaya basladik ama her geçen gün daha iyi oluyoruz. Hedefimiz sampiyonluk bu yolda emin adimlarla ilerliyoruz. Bu günkü maçta gayet iyi bir oyun sergiledigimizi düsünüyorum. Arkadaslarim gerçekten yüreklerini ortaya koyarak oynadilar. Bu oyunla rakibimizin moralini bozduk. Insallah bu sekilde devam edecegiz” ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA